Nejste přihlášen/a.
Jsem student a chci si přivydělávat. Našel jsem nějakou brigádu roznos letáků, už jsem dostal emailem smlouvu o provedení práce a chci se zeptat jestli je to normální, že to budu posílat poštou(tu smlouvu vyplněnou) nedělá se to náhodou osobně? A jak je to z platem, prý 20Kč za roznesený leták, který si oni ověří, ale nevím dokdy mi přijdou peníze a kolik, co když nikdo leták s kodem, který mi přidělili vyhodí takže to nedostanu nic tak kde si oveřím kolik sem si vydělal?
Dobrý den,
s roznosem letáků mám zkušenosti u dvou firem. Co se týče uzavírání smlouvy, tak to že ji poslali mailem je klidně možné, i když si myslím, že byste jí měl vytisknout, podepsat a pak podepsanou jim jí zaslat...
Ohledně odměny, tak ta je individuální. Rozhodně ale není dána na jeden roznesený leták, ale např. za 700 roznesených jsem dostával zhruba 140,-. Kontroly provádějí, takže někdy není dobré se na to vykašlat, ale co se týká mé zkušenosti, tak zpravidla nahlásí, že bude kontrola, tak ať si dám záležet atp. ALE setkal jsem se bhužel i s kontrolorem, který nahlásil, že jsem neroznesl letáky ve svém vlastním domě, tudíž to dělal od stolu, aby něco vykázal. Firma to nepřijala a rozešli jsme se poměrně ve zlém...A kontrola se provádí tím způsobem, že na to mají člověka, který se chodí lidí ptát: "Dostáváte např. létak Billa?"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.