Dobrý den,za hodinu mam jit na masáž(konkrétně Montra Kladno),ale vzhledem ke stavu uzavření snad vseho nevím,jestli se to tyka i masazi. Mam to pomerne daleko a kazdou chvíli bych mela vyrazit,ale smaozřejmě se mi nechce absolvovat zbytečnou cestu. Volala jsem tam ale nezvedaji mi to(obvykle to nezvedaji ani kdyz je normálně otevreno takze vim prd),na webu zadne info neni. Nevite prosim vas nekdo?
Já nechci být válečný štváč, ale v akutním stavu žádný masér na záda nesáhne. Pověste se. Otevřené dveře, zády k nim, za ruce nahoře se pověste a skrčte nohy. Páteř se váhou vlastního těla prověsí a to, co je v nesprávném postavení se srovná. Je však potřeba před tím vzít lék proti bolesti, protože drobné sválky neovládáme vůlí a ty jsou z bolesti v křeči a drží špatné postavení plotének nebo obratlů. Na Jůtubu pohledejte uvolňovací cviky na videu, bývají i s odborným výkladem.
doplněno 14.03.20 17:18:
Vydrží, mám to ověřené. Toto jsem viděla u lékaře, když mu luplo v zádech. Mám v rodině fyzioterapeutku i rehabilitační a těm se to líbí. Je několik dobrých uvolňovacích cviků, ale není snadné je v odpovědi rozepsávat. Na Jůtubu jsou.
lipanek
To neznám, ale napadla mě jedna technická. Nespadnou dveře? Vydrží to panty? Doporučuji otevřené dveře podložit hranolkem podle potřebné mezery dole. Ale nejsem technik, raději foukám na studené. Když se na to pověsí 120 kg, neberte to osobně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.