Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dotace koronavirus

Od: jani* odpovědí: 11 změna:

Chci se zeptat, mam podepsanou smlouvu o dilo na 3 roky. Je to státní zakázka z dotací EU. 2 roky již máme hotové a od dubna bychom meli začít poslední rok. Nevíte zda li by mohl koronavirus ovlivnit chod techto prací? Jedná se o práci venku pro dve osoby. dekuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Tak ptáte se zda muže koronavirus ovlivnit chod Vašich prací?

To nevíme protože jste nenapsal co děláte za práci...

Ale co víme že koronavirus paralizoval a ovlivnil zatím a docela bohužel uspěšně podstatnou část a chod světa.

A nikdo neví pořádně co bude za hodinu.

rorschach*
hodnocení

0x

kdo ví, ale Andrej by ti mohl poradit. Třeba tu za pár dní bude totální zákaz vycházení a pak budeš mít problém

hodnocení

0x

Co by mohl nebo nemohl dnes..zítra..za měsíc ovlivnit virus, nevím.

Chtěl bych doufat, že žádné dotace a "odpustky" nebudou.

Ale asi se pletu...potencionální volič je potencionální volič.

mathew
hodnocení

0x

Lidi neví jestli půjdou v pondělí do práce a ty se ptáš na duben...

dolga*
hodnocení

0x

Je to naprosto jenoduché.

Každý, kdo pak bude žádat o odškodnění stát, musí prokázat, že vyjímečným stavem a podobně mu byla způsobena škoda, či ztráta výdělku, atd. Pokud to neprokáže, nedostane nic, škody budou v miliardách a tak si stát dá pozor, komu a za co vyplácí...

priklad1*

Stát žádné peníze nemá. Stát pouze disponuje penězi daňových poplatníků. Když já mám smůlu taky mně nikdo nic nedá. Prostě osud. S tím je nutno počítat. No někdy se něco udělá záměrně. Třeba to právní prostředí které nám připravil ten rok 89 a následující vlády. Na jedné straně máme Janoušky a další s miliardami ve Švýcarských bankách, na druhé straně máme účastníky HSystemu, Lidové domky, Smrky a další, kteří přišli o své celoživotní úspory a taky jim nikdo nic nedá. Právní systém je nedokázal ochránit. A na ty co nezbylo si vymyslela Topolánkova banda tu sluneční energii. Solární baroni si mastěj kapsy, daňový poplatník vesele platí a ekologie asi zajde na úbytě.

007cz
případe1.."vymyslela Topolánkova banda tu sluneční energii. Solární baroni si mastěj kapsy, daňový poplatník vesele platí a ekologie asi zajde na úbytě."Jako obvykle to máš nějaké pomotané.Původní zákon navrhla 13. listopadu 2003 vláda Vladimíra Špidly a v Poslanecké sněmovně pro něj kromě stran vládní koalice (ČSSD, KDU-ČSL a US-DEU) hlasovala 23. února 2005 i KSČM. Proti byla jen ODS.[2] Během projednávání Poslanecké sněmovně bylo pozměňovacím návrhem snížen limit meziročního poklesu výkupních cen z navrhovaných 10 na 5 %.[3][4] Také Senát návrh 31. března 2005 schválil, proti byli jen dva senátoři a zdrželo se 13 senátorů (opět převážně ODS).[5] Prezident Václav Klaus přijatý zákon nevetoval, ale ani nepodepsal
priklad1*

Že si všimneš jen nějaké nepřesnosti. Navíc jsem opakoval jen to, co jsem četl jinde na internetu. Určitě nejseš v kůži lidí z HSystemu, ale asi nějaký Ódeesák. Nebudu to zkoumat kdo ty, původně dobře myšlené dotace v budoucnu nezarazil, když se podstatně změnily podmínky a náklady. Současná vláda neví co s tím.

priklad1*

V roce 2009-2010 vládl Topolánek, Fischer a Nečas. Nejde o podporu sluneční energie jako takové. Jde o nastavení podmínek dotací, když se vědělo, že náklady na sluneční panely prudce klesají.

elektrina.cz/...

007cz

A co s tím má Topolánek společného? Ten si ve Strakovce nevybalil ani propisky. Ten tvuj odkaz je vo čom? Nazývej věci pravými jmény a neblábol naučené fráze z parlam. listu. Více třeba tady-

krajskelisty.cz/...

Jsem jen narychlo něco našel, jak to tehdy bylo si dohledej sám.

priklad1*

No když to píše Andula a Reflex. Jsou jiní znalejší, kteří vědí svoje co je to za tunel a kdo za tím je. Ještě že u toho nebyl komunista Kubera co se překabátil na ODS

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma koronavir

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]