Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pracovni smlouvy

Od: katerina* odpovědí: 1 změna:

Dobrý večer,potřebovala bych vědět jaké mám možnosti,ohledně dvou pracovních smluv které mi běží do 30.6,protože na letní měsíce musím na uřad práce a od zaří zase uzavíram nové smlouvy.Mám uzavřené dvě pracovní smlouvy na HPP každá na 50% úvazku.Bohůžel vlivem nynějšího dění v ČR mi už jedna běží na 60% výdělku ,což mi nevadí,ale druhý zaměstnavatel po mě chce ukončení pracovní smlouvy dohodou,kvůli tomu ,že mě nechce platit( dočasné uzavřeni provozu kvůli nařízení vlády).Údajně mám jít na úřad práce a po ukončení nařízení opět uzavřeme smlouvu.Potřebuji vědět jaké mám možnosti,protože pokud mi poběží jedna smlouva nemohu na úřad práce ne?A hlavně potřebuji aby se mi obě smlouvy sloučily a z čeho se mi potom počítá průměr k 30.6 když dojde k přerušení jedné smlouvy.Děkuji za odpověď Katka

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dobrý den. Dokud máte nadále zaměstnání na HPP tak nejste uchazečem o zaměstnání. Tudíž registrace na ÚP ve Vašem případě nelze. Jednou z možností je pracovat z domova, než se situace uklidní, nebo si najít přivýdělek na DPČ na dobu, než opět budete moci pracovat tím způsobem, na jaký jste zvyklá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]