Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zrušený let kvůli zákazu cestování

Od: romank1 odpovědí: 4 změna:

Ahoj, kvůli zákazu cestování za hranice ČR se nám příští týden zrušil let společnosti Ryanair, všude po netu hledám jak je to s vrácením peněz ale nikde nic nemůžu najít v češtině a anglicky moc neumím :( Nevíte jak se bude zachovávat Ryanair když letadla neodletí? Měli by nám vrátit peníze ne? Letenky jsem kupoval přes aplikaci ryanair v mobilu platební kartou tak doufám že nám pošlou peníze zpátky na účet. Nebo si myslíte že se mám ozvat sám nějak? Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Předpokládám, že peníze vrátí, ale bude to trvat delší dobu. Takovej výpadek v tržbách, to není jednoduchý zvládnout.

romank1
hodnocení

našel jsem na googlu jednu zprávu

moneysavingexpert.com/...

Co to znamená Ryanair waives flight change fees as airlines and hotels offer flexibility over bookings hit by coronavirus?Google překladač to přeložil jako Společnost Ryanair se vzdává poplatků za změnu letu, protože letecké společnosti a hotely nabízejí flexibilitu při rezervacích zasažených koronaviremJaké poplatky za změnu letu? Nebo mi to jen špatně přeložil

Zřejmě se nebudou vracet peníze ale let si posunete.

damandys
hodnocení

0x

Domnívám se, že se nebudou vracet peníze a pravděpodobně ani neposkytnou náhradní let vzhledem k velkému počtu lidí. Uvědomte si, že se jedná o mimořádnou situaci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]