Nejste přihlášen/a.
Ahoj, kvůli zákazu cestování za hranice ČR se nám příští týden zrušil let společnosti Ryanair, všude po netu hledám jak je to s vrácením peněz ale nikde nic nemůžu najít v češtině a anglicky moc neumím Nevíte jak se bude zachovávat Ryanair když letadla neodletí? Měli by nám vrátit peníze ne? Letenky jsem kupoval přes aplikaci ryanair v mobilu platební kartou tak doufám že nám pošlou peníze zpátky na účet. Nebo si myslíte že se mám ozvat sám nějak? Díky
Předpokládám, že peníze vrátí, ale bude to trvat delší dobu. Takovej výpadek v tržbách, to není jednoduchý zvládnout.
našel jsem na googlu jednu zprávu
Co to znamená Ryanair waives flight change fees as airlines and hotels offer flexibility over bookings hit by coronavirus?Google překladač to přeložil jako Společnost Ryanair se vzdává poplatků za změnu letu, protože letecké společnosti a hotely nabízejí flexibilitu při rezervacích zasažených koronaviremJaké poplatky za změnu letu? Nebo mi to jen špatně přeložil
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.