Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Náhrada jednoho zubů čím ho lepit

Od: pampeliska odpovědí: 3 změna:
Dobrý den.Chybi mi jeden zub nahoře jednička. Dostala jsem mezerník a potřebují abych ho každý den lepila.Corega vydrží asi tak dvě hodiny a to nejím stačí abych se napila teplého čaje ne horkého a už se povoluje. Potom mám Este nějaky fixační krém blend dent a taky na nic...Proto prosím co vám pomáhá lepit zubní náhradu ..co drží.Dekuji za odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fugass*
hodnocení

0x
Existuje,,vteřinové\ lepidlo na zuby, ale aplikuje jej lékař. Samolepení kdoví čím nedosahuje potřebného efektu. Možná lepidlo určené do potravinářství. Jinak to vrtněte a zezadu samořezný šroub a je to. Nebo rádcovská klasika Mamut.

zirafka
hodnocení

0x

Myslm, že to máte špatně zhotovené. Mám také mezerník , který zaklapne mezi dva zuby v sousedství, mohu s tím jíst aniž by se to uvolňovalo. Cena byla ovšem velice vysoká.

pampelska

Dik za odpověd.Ten muj mezerník stal 4.500 .Žiravko tak to mate asi nějaky lepší . .Ja ho mam od ledna měsíc bez lepidla ale potom se to nějak opotřebilo a musím to lepit. Implantat nechci a mústek to musí obrousit vedlejší zuby a tak si říkam že počkam co kdyby se nějakej zub vedle pokazil tak potom se už rozhodnu pro ten můstek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]