Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena rovnatek napevno

Od: marek87* odpovědí: 7 změna:
Ahoj, mam 32 let a potrebuji rovnatka na obe celisti.
Pujdu z ekonom. hlediska do tech temer nejlevnejsich na cca 2,5 roku.
Na kolik financi mne mohou vychazet?
Dekuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

0x
jak kde, me to stalo v praze do 30k za oboje
marek87*
hodnocení

Diky, jsem z Prahy.
To jsou ty nejobycejnejsi?
Na funkci to predpokladam nema vliv a jde jen o estetiku/design?
joudic*

byl jsem v Modranech, Ortoneo... po otevreni stranky mozna pochopite, proc jsem si je vybral. Ale podle me neberou nikoho noveho, za zavolani nic nedate, a pokud berou, za cca 3/4 roku budete na rade s konzultaci

joudic*

ortoneo.cz/...

sundali mi to minuly duben, tak treba se za rok situace zlepsila, ale do telefonu odpovidali, ze maji plny stav, kdyz jsem byl na kresle.

anna*
hodnocení

0x

Mě vyšli na necelých 20k

marek87*
hodnocení

Na obe patra?
To zni dobre. Slo o ty nejobycejnejsi a kde Vam je delali?
joudic*

hele me prisly na jedno kompletni piskovani a cisteni za 1000, 6 + 6 nahoru i dolu, jenze pak 300-500 na kazde navsteve, a ta je skoro kazdy mesic, to mate za cca 2,5 roku dejme tomu 7 a pak plastove retainery myslim ze za 4, + benzin, protoze je to ode me cca 35km

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]