Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Enterol při průjmu

Od: anna* odpovědí: 9 změna:

Když mám průjem a vezmu si enterol,mužu pak normálně jíst? Nebo budu muset i tak držet nějákou dietu?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladycat*
hodnocení

1x

Dodržování diety je i pro správný účinek léků. Jezte nejdřív jen suchý rohlík, piškoty, pak vařené brambory, banán. Pijte čistou vodu a černý čaj.

Přesně tyhle potraviny jíme také při téhle dietě. My ještě hořkou čokoládu. Ale jen několik miničtverečků. Pomáhá.

hodnocení

0x

Když máš průjem, tak jez nějakou dobu suchary, nebo samotné rohlíky a pak trochu neslazeného čaje.

hodnocení

0x
Ten prášek potřebuje ve střevech volnost aby se ty dobré bakterie mohly pomnožit a vytlačit ty špatné takže se snaž trávicí trakt šetřit nějakou dietkou.

hodnocení

0x

Každý lék má příbalovou informaci. Tam jsou uvedené všechny důležité informace.

Pokud tobě tyto informace nestačí, tak to konzultuj se svým obvodním lékařem nebo lékařem, který lék předepsal nebo s lékárníkem.

To může konzultovat i tady s lidma. Není jediná, kdo bere Enterol.
Já mám s Enterolem bohaté zkušenosti. Můžu poradit. :-D

hodnocení

0x
Dietu k tomu, samozřejmě.
Pak je ještě Enteromax. To je to samé, ale levnější a v jiném kabátě. V lékárnách musejí být ty magistry už unavené, když je ten koronavir a zákazníci tam víc chodí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]