Nejste přihlášen/a.
Měli jste tady někdo rovnátka? Jestli ano,když vám sundali zámemečky měli jste na zubech světlejší čtverečky,nebo jiné kazy?
Za nedlouho je jdu sundávat a celkem se bojím.
Děkuju za odpovědi.
Tohle je spíš pro odlehčení: syn měl kdysi v dětství, na 2. stupni ZŠ, rovnátka, ne pevná, ale ty nasazovací. A měl s nim i řadu problémů - vlastní vinou. Nechtěl je nosit, hledal výmluvy... Přitom jsme za ně zaplatili hodně peněz.
V práci jsem skončila v 16 hodin, vedu kolo přes náměstí do nedalekého obchodu s potravinami, kde jsem chtěla nakoupit. Přecházím asfaltovanou plochu, kde denně projede a následně zastaví několik desítek autobusů. Najednou mi přední kolo poskočilo, něco jsem přejela. Podívám se líp, na zemi v blátě leží ROVNÁTKA. Byla mi barvou i provedením velice povědomá. Sebrala jsem je do kapesníku a říkám si: doma udělám průzkum. Když naše nebudou, donesu je do školy.
A víte, jak to dopadlo? Byly naše!
Dodnes opravdu nechápu, jak je možné, že neskončily pod koly některého za autobusů. Asi je to tím, že i
občas člověk bývá v pravý čas na pravém místě. A mně se to náhodou povedlo. Jaga.
Dnes je ze syna statný čtyřicátník a zuby má v naprostém pořádku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.