Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Služební cesta - zácpa

Od: annonymka odpovědí: 11 změna:

Zdravím, mám delší dobu takový psychický problém, občas mě při delších služebních cestách trápí náhlá zácpa a následně bolest břicha, když řídím cca nad 2h v kuse. Můj problém jsem se naučila, když je nouze okamžitě vyřešit, wc na benzince, nebo v prvním obchoďáku.Rychle k umyvadlu, pokud nikde nikdo, naspustím v umyvadle klystýrovací balonek, rychle do kabinky a pak už je zbytek dne bezstarostí. Nejhorší na tomto způsobu řešení je, že to prostě někdy nejde vychytat a někdo tam je, prostě jsem občas u umyvadla viděna buď při "chystačče", nebo při umýváni balonku, kerý má prostě ten nástavec někdy hodně "nahnědo". Je mi z to toho prostě trapně,sice to zatím nikdo nekomentoval, ale i tak mi to příjde jako dlouhodobě nevhodné řešení. Jak to mám řešit? Děkuji.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladycat*
hodnocení

3x

Dejte si radši glycerinový čípek. Nemusíte nic napouštět ani umývat.

annonymka
hodnocení

Řešení je to také, ale někde vysedávat půl hodiny na WC, než to zabere se mi také nechce, ani nemohu. Takto to mám na 2-3 minutky max. Žoutenka snad ne, většinou byla baterie bezdotkyková. Když si při "tom" musím i něco vyměnit, tak na koš nesahám, vše skončí v záchodě a splachuji.(tampon, igelit z noveho).

pb®

Tak choďte na wc pro invalidy, tam je k dispozici i umyvadlo. Jako v dnešní době splachovat do wc tampon a igelit? To myslíte vážně? Mám osobní zkušenost s klystýrem ( při porodech) i s glycerinovým čípkem. Klystýr bych tedy absolvovat na veřejném wc fakt nechtěla, zvlášť ne bez následné sprchy. Vždyť ono to taky není hned, musela jsem chvíli čekat, stejně jako s tím čípkem. A stejně je nejlepší tělo a mysl uvyknout tak, že se jde ráno po snídani v klidu domova nebo alespoň hotelového pokoje. Udělat si z toho podmíněný reflex. Někdo si přečtě časopis, jiný zahraje hru na mobilu, třetí vyluští křížovku a ve výsledku se všichni krásně v klidu vykakají.

dolga*

Když si při "tom" musím i něco vyměnit, tak na koš nesahám, vše skončí v záchodě a splachuji.(tampon, igelit z noveho).

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Já jsem si to myslela, že jste troll - ted jste mně přesvědčila, píšete sem čunárny, abyste provokala. Jen neinteligentní debil může ucpávat záchody, takže jděte do háje. Už Vám nevěřím.

dolga*

Rádci, nic nikomu není, pubertáci se zase nudí...

Když jsem četla tu hloupou otázku, schválně nechutně napsanou, tak jsem si řekla, že to bude zase něco hodně blbého a nemýlila jsem se. Můj názor - někteří mladí opravdu mají místo mozku z lejna kostku.

Radu jsem napsala pro ostatní, co by opravdu podobné potíže mohli mít, tomuto bl.bečkovi ne. Nebaví mě hlupáci.

Mám k nim vrozený odpor. Nějaké smradlavé otázky nemusím od takových dětiček.

hodnocení

2x

No, já trávím denně na cestách za volantem několk hodin - a upřímně řečeno, mít z toho takové potíže, tak se na to vykašlu a jdu pracovat někde do kanclu, nebo dílny. Asi nejste typ na větší cestování

hodnocení

1x

Jak to máte řešit? Asi jednoduchá a primitvní odpoved kterou slyšet nechcete.Byla jste u lékaře?

annonymka
hodnocení

U obvoďáka jsem byla, z jeho strany jsem v pořádku, váha lechce pod normálem, cukr ok, vše v pohodě. Prý ať změním práci, že se pak uvidí. Jenže když jsem se koukala v okolí po jiném zaměstnání, tak si můžu jen finančně přihoršit nebo být nastejno za stejný druh práce a to si nemůžu jen tak dovolit.Přeci jen nájem, jídlo, nějaká koruna bokem na horší časy.Takže to budu asi muset na nějakou dobu, co to půjde překousnout a fungovat nějak nadále.

dolga*
hodnocení

0x

Na tento problém zažívání Vám doporučuju zakoupit - je to bez receptu -

Helicid 10. Stojí kolem 240 kč. Ráno si na lačno vezměte jednu tabletku

a zapijte vodou nebo čajem. Jezte až za půl hodiny.

Upraví Vám zažívání tak, že nebudete mít problémy.

Helicid nemá vedlejší učinky, můžete řídit, je dobře snášen.

Kdo má problémy s pálením žáhy, pomohlo by mu také.

Jinak Vám ještě doporučuji desinfekci na ruce, na Vašem místě bych se obávala žloutenky.

hodnocení

0x

Lněné semínko, superpotravina. Večer lžičku do hrnečku, zalít vodou, ráno nalačno vypít. Drcené !

joudic*
hodnocení

0x
klasicka vlaknina psyllium a rozmichat ve skle nebo hrnku treba s mirindou a podobne ovocne piti, vlaknina nabobtna do konzistence presnidavky a diky ovocnemu piti pak tak i chutna

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]