Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Restaurace pouze do 20 hod

Od: aja1946® odpovědí: 24 změna:

Jak je to s pivnicemi nonstop, platí to pro ně taky? To bych si oddychla, máme ho naproti domu.

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

platí to pro všechny

Restaurace pouze do 20 hod

Mají tam hrubku! "PYČO"*smich*

hodnocení

3x

Jo, platí. Ale moc se neradujte. Je to zatím na měsíc :)

honza7*

Jak tohle přežijou násoskové všeho druhu, to bude ještě zajímavý.

Koupí si domů a budou prudit tam.

hodnocení

Přeju jim to, u nás se fakt schází příšerná společnost, vylezou až ráno ožralí a mnohdy zůstanou ležet na trávníku.

hodnocení

2x

A zase ! toto nařízení je uplně nelogické tak jak stojí na fotografii zde.Proč to nezavřou uplně !

To jako přes den nákaza nehrozí proto je otevřeno a od 20..00 nákaza hrozí tak zavřeme? Asi virus přes den spí..

Kdo tohle vykoumal...

mytrix*

Je to z toho důvodu, že přes den lidé ve stravovacích zařízeních tolik nevysedávají, nají se a za půl hodiny hodinu jsou většinou pryč. Navíc je to hlavně vztahováno na různě kluby apd., které se snažily zákaz shromaždování osob obcházet, např, že vpustí jen 95 lidí + personál apd. Navíc úplný zákaz by byl pro dané podniky velký problém.

Nevím no mám na to jiný názor.Naopak přes den se tam protočí daleko víc lidí než večer takže možnost že se tam objeví někdo nakaženej je daleko větší a jestli bude jíst 20 minut nebo hodinu už je pak jedno.

Že je to ekonomickej pruser je jasný ale nedá se nic dělat.A stravovat se a popíjet v této době po lokálech není životně duležitý.

Pokud to chtějí řešit radikálně tak pořádně.Zavřel bych včechny ty supermarkety a nákupní centra...proč tam musí být otevřen obchod s hadrama,botama,hračkama a jinejma momentálně neduležitejma věcma?Nechal bych jídlo,lekarnu a drogerii a cau...

Prostě otevřít něco na pár hodin a pak zase zavřít neřeší nic

hodnocení

1x

Ano, platí

12.03.20 18:22
hodnocení

1x
Ano

hodnocení

1x

Po 20 hodině budou sedět s cigárem a lahváčema venku a řvát budou o to víc.

Moc bych se neradoval. Vidím to stejně. V osm večer je vyrazí ven a co potom?
Někdo možná půjde domů, většina si ještě nakoupí lahváče a budou řvát na nejbližší lavičce.

dolga*
hodnocení

1x

Jsem laik, nepiju, může mi někdo vysvětlit, jestli, když pijí alkohol, tak je to neochrání před virem?

Já myslela že jo...:) Nebo to museli pít slivovici?

Ne, neochrání.

dolga*

Díky za odpověd. Jestli můžu, tak bych měla ještě jeden dotaz. Moje maminka, babička, prababička nám říkaly, že když přijde mráz, tak spálí bacily, viry a chřipky nejsou. Že mráz bacily a viry spálí. Je to tedy smůla, že nebyly mrazy?

U tohoto viru je neprověřená naděje naopak teplo.

radis
hodnocení

1x

Toto nařízení mě zarazilo asi ze všeho nejvíc. Protože, na meníčka, kde se virozové onemocnění může krásně šířit a má proto doslova ideální podmínky, k žádnému omezení nedošlo.

Ale večer, kdy se nejí, lidé se tolik netočí a vlastně jen sedí a chlastá a podmínky k šíření jsou snížené tak to je zakázané?

Patřím ke starší generaci. Většina z vás to ani nevnímá. Ale všímáte si jak všechna ta "svoboda" kolem nás dokázala rychle zmizet? Jak jednoduše se nechali lidé ovlivnit... Strach je mocná zbraň. Starší jistě vzpomenou.

priklad1*

Nojo to zařídil Venca. Tomu je teď hej.

dolga*

radis včera 22:59

Hrdinů začínají být plné hřbitovy.

mak*
hodnocení

1x

Samozřejmě platí. Ty by právě mohly být zavřené úplně, protože podle mého názoru provozní dobu jen omezili proto, aby se lidi měli kde najíst. A v nonstopech se moc nevaří.

jidlo

Souhlas. Jíst se musí, ale popíjet a veselit se večer nemusí.

priklad1*

Pořád je na světě dost lidí, kteří ani nemají co jíst. Ale jednu si nedat, co by člověk z toho života měl

jidlo

Jednu si můžete dát i nastojáka u své ledničky *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]