Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výpověď z pracovního poměru a krácení podpory

Od: satanaj odpovědí: 2 změna:
Dobrý den,chci zaměstnavateli podat řádnou dvouměsíční výpoveď, kde můžu i nemusím udat důvod rozvázání pracovního poměru. Mohu do výpovědi připsat zhoršený zdravotní stav( třeba takto v závorce)?Jsem momentálně v pracovní neschopnosti.Budu muset i při takto podané výpovědi dokládat zdravotní dokumentaci? Nechci podat přímo výpověď ze zdravotních důvodů, protože jako zdravotní sestra bych skončila v nějakém skladu ze zdravotním materiálem .Bude k takto podané výpovědi přihlížet Úřad práce tak, že mně nebudou krátit podporu v nezaměstnanost?.Děkuji za odpověď,hezký den.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

etana*
hodnocení

0x

Nebudou, protože takhle si může napsat každý co chce.

hodnocení

0x

@satanaj - Bude k takto podané výpovědi přihlížet Úřad práce tak, že mně nebudou krátit podporu
Nebude. Důvod výpovědi posuzuje úřad práce, respektive ho budete muset doložit, pokud budete chtít pobírat podporu nekrácenou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]