Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak spálit tuk na těle?

Od: licekeck odpovědí: 9 změna:

Ahoj je mi 18 let.. asi ve 14 jsem byl desne tlustý...Ale pak jsem začal rust do víšky a zhubl jsem ale pořád mi na břiše a na tele zustaly "visací"tuky abych vysvetlil když zatnu..břicho tak svaly se risujou a samotnou svalovinou nejsem tlustý či široky... ale čím dál tim víc se mi tuky ukládají do toho zbylého visacího tuku přesne kolem pupiku atd... ten špek" mužu vzit do ruky a kolem toho nejsem svalove tlustý ani nahoře na břiše...ani jinak.. jen na tom břiše..mi zustal jak sem vyrostzl toho hodne tuku na jednom míste.. ..a newíte jestly fungují přístroje tipu "saunabelt" atak? děkuju

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

2x

Já bych řekla že nemáte problém s "visacím" tukem, ale s povolenou kůží. Můžete zkusit různé krémy, v drogerii Vám poradí, nestyďte se zeptat. Pak bych mazala a masírovala povolenou kůži. Pokud je ale její elasticita hodně zničená, pak jedině na plastiku. Posilovna myslím si nepomůže ;)

licekeck
hodnocení

Děkuju ale to si nemyslím.. je to proste tuk.. neni to zohavený plně normální ...ale je silný a jak vypotit takovýhle tuky? když jinak nejste obezní?

sebod*

Jak na tom jsou Tvoji rodiče? Já mám stejný problém, moje mamka taky, moje dcera taky. Holt někdo po rodičích zdědí miliony a jiný kůži se špatnou elastitou *zed*

licekeck
hodnocení

No muj táta má vlastne bachor .. jinak ej huebnej...ale moje máma to má taky no...ale možná tje asi po porodu že je ...3..

marenka*

No a to je přesně to, co Vám tu říkáme. Mamča že je po třetím porodu a má také bříško, to zase souvisí s kůží ;) Na mém břiše není po dětech ani stopa *uf*. Necvičím, nedržím diety.

licekeck
hodnocení

a neni neaký zpusob? na odstranění?bo vypocení?,

marenka*
licekeck
hodnocení

tak děkuju... to je smula ale no..

marenka*

Neberte to tak tragicky, já vím že Vás to teď hrozně trápí, ale jak píšete tak od tloušťky do postavičky uplynuli teprve 4 roky, a vemte si jak dlouho byla kůže "jinak". Jak jsem Vám psala v prvním příspěvku, tohle trápí hodně žen po porodu a opravdu existují krémy na kůži na úrovni, s vitamíny a já nevím čím ještě. A nestačí krém natřít, ale vtírat, krouživými pohyby, prostě se s krémem na dlani hladit na postižené části těla. Tam se stane to, že kůže se prokrví, nasákne vitamínky a prokrví se = tzn. ožije.

doplněno 25.03.10 14:00:

Ještě k tomu saunabeltu.. vyhodíte peníze, je to trik, který je ovšem vidět *frajer*. Zhubnete v pase centimetr, to ano, ale jenom proto, že vypotíte vodu. Nic víc. A právě v tom je ten fígl ;)

doplněno 25.03.10 14:05:

Tady máte krémíček *frajer* evelinecosmetics.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]