Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Platba u obchodníka

Od: slavo® odpovědí: 7 změna:

Čím nejčastěji platíte u obchodníka?

Hotovost, karta, mobil, hodinky?

A jak se díváte na poslední dva?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Karta nebo hotovost. Hodinky nemám a mým mobilem jdou pouze sms a volání (občas)

hodnocení

0x

Co mám hodinky (cca půl roku) tak kde to jde tak hodinky. Je to děsně pohodlný. :)

hodnocení

0x

Kartou. Kdybych měl mobil nebo hodinky, které to umožňují, asi bych je používal.

motak
hodnocení

0x
mobilem. mohl jsem vyhodit z penezenky jednu kartu. a nemusim pri placeni vytahovat penezenku z batohu. a nemusim zadavat pin ani pri platbach nad 500.

hodnocení

0x
Mobil. Je to bezpecnejsi nez karta nebo hotovost a taky mnohem pohodlnejsi.

10.03.20 07:51
hodnocení

0x
Mobil

hm*
hodnocení

0x

Platím penězma.

Kartou platím zcela výjimečně, možná tak jednou za rok/za dva.

Hodinky ani telefon v obchodech místo peněz nenechávám. Obojí se mi hodí, tak to nikomu nebudu nechávat, navíc by to stejně asi nechtěli a konec konců s sebou stejně ten telefon nenosím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]