Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

slovenské dráhy spojení

Od: trbo odpovědí: 10 změna:

Mají "slovenské dráhy"nějaký eshop něco jako ČD ESHOP, kde jsou vidět ceny spojení? Tady ta https://www.zssk.sk/ stranka vždycky spadne po kliknutí na košík a navíc ceny nejdou vidět. Kde se dá třeba koupit listek online

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tento váš odkaz bez problémů funguje, teď 9.3.22:42 zkoušeno...až po zaplacení, to jsem nezkoušel...nikde nejedu...nebudu tedy platit zbytečně

doplněno 09.03.20 23:42:

A nemáte tam navolenou bezplatnou přepravu (důchodce)? Tam je opravdu NULA v košíku...ale lístek byste si i za NULU koupila. Jako důchodce se na Slovensku musíte prokázat lístkem, i když za nulu...podle toho dostávají železnice od státu dotace...

trbo
hodnocení

predaj.zssk.sk/... tak nevím mě se tam objevují jen košiky bez cen a po kliknutí pozdeji na koupit listek stranka jen načíta po par sekundach spadne

A dejte ale sojení do čr!

hodnocení

0x
Též potvrzuji funkčnost
slovenské dráhy spojení

trbo
hodnocení

Tak jsem si to zjištoval na jejich infolince a pokud je to mezinarodní spoj nejde zakoupit online lístek ani se neukaže cena to lze jen na pokladně u nich osobně . To mě tedy překvapilo nemile

hodnocení

0x

Zkoušeno dnes, zbývá zaplatit; takže nerozumím odpovědi železnic. tady více

doplněno 11.03.20 16:54:

Ptáte se vlastně na mezinárodní přepravu (to jsem přehlédl, info je pravdivé, omlouvám se), od nás na Slovensko. Pak si jízdenku koupíte např. u ČD (nebo dalších dopravců), tady více. Osobně jsme kupovali a jeli v prosinci 2019 od nás do Rajeckých Teplic

slovenské dráhy spojení #2
slovenské dráhy spojení #3

Také je možno u nás zakoupit více typů jízdenek a to nejen na SK, ale celá Evropa i další státy...pokud najedete na stránky, vpravo si vyberete z nabídky a pak ještě během nákupu jsou dalí možnosti

11.03.20 17:01
slovenské dráhy spojení #4

id
hodnocení

0x

Kupuji si jízdenky na Slovensko na eschopu běžně. Napřed si musím koupit jízdenku u nás do první stanice na Slovensku. Pak na slovenském eschopu druhou jízdenku z té první stanice na Slovensku až do cílové stanice.

Taky jedna z možností...

trbo
hodnocení

šlo mi spíš o to zda mají na slovensku něco jako mi eshop čd nemají jak vidmo na mezinarodní spoje to musí si koupit mezinardní listek pouze na pokladne. Beru to z pohledu slovenského občana...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]