Nejste přihlášen/a.
Mají "slovenské dráhy"nějaký eshop něco jako ČD ESHOP, kde jsou vidět ceny spojení? Tady ta https://www.zssk.sk/ stranka vždycky spadne po kliknutí na košík a navíc ceny nejdou vidět. Kde se dá třeba koupit listek online
Tento váš odkaz bez problémů funguje, teď 9.3.22:42 zkoušeno...až po zaplacení, to jsem nezkoušel...nikde nejedu...nebudu tedy platit zbytečně
A nemáte tam navolenou bezplatnou přepravu (důchodce)? Tam je opravdu NULA v košíku...ale lístek byste si i za NULU koupila. Jako důchodce se na Slovensku musíte prokázat lístkem, i když za nulu...podle toho dostávají železnice od státu dotace...
predaj.zssk.sk/... tak nevím mě se tam objevují jen košiky bez cen a po kliknutí pozdeji na koupit listek stranka jen načíta po par sekundach spadne
A dejte ale sojení do čr!
Zkoušeno dnes, zbývá zaplatit; takže nerozumím odpovědi železnic. tady více
Ptáte se vlastně na mezinárodní přepravu (to jsem přehlédl, info je pravdivé, omlouvám se), od nás na Slovensko. Pak si jízdenku koupíte např. u ČD (nebo dalších dopravců), tady více. Osobně jsme kupovali a jeli v prosinci 2019 od nás do Rajeckých Teplic
Také je možno u nás zakoupit více typů jízdenek a to nejen na SK, ale celá Evropa i další státy...pokud najedete na stránky, vpravo si vyberete z nabídky a pak ještě během nákupu jsou dalí možnosti
Kupuji si jízdenky na Slovensko na eschopu běžně. Napřed si musím koupit jízdenku u nás do první stanice na Slovensku. Pak na slovenském eschopu druhou jízdenku z té první stanice na Slovensku až do cílové stanice.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.