Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se jmenuje pohádka

Od: badcici* odpovědí: 7 změna:

Prosím, nevíte náhodou někdo, jak se jmenovala pohádka na audiokazetě, ve které se vyprávěl příběh medvěda Brtníka? Ten se z normálního medvídka proměnil v plyšového, dostal se do hračkářství a v noci ožíval spolu s ostatními medvídky. Pak jej dostal jako dárek malý chlapec a Brtník pak spolu s dalšími kamarády zažil hezké dobrodružství, když se vraceli do přírody? Moc podrobností už si bohužel nepamatuji, ale tu pohádku jsem jako malá milovala a chtěla bych ji zkusit dohledat

Děkuji moc za tipy

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mz
hodnocení

4x

Tak a chci slyšet jen slova chvály a obdivu *frajer*

uloz.to/...

ale byla to fuška, přeji příjemný poslech na dobrou noc :)

MZ

badcici*
hodnocení

Ježíš vy jste opravdu kouzelník! Já při hledání málem zešedivěla a nic a vy jste ji opravdu našel! Moc děkuji, už se nemůžu dočkat, až si ji pustím

mz
hodnocení

0x

Asi týden ji také hledám (proto jsem našel i tento dotaz) ... měl jsem ji staženou jako mp3 a "zmizela". Jestli najdu, dám vědět :)

MZ

badcici*
hodnocení

Děkuji moc, mně se zatím nepoštěstilo a na název jsem nenarazila Třeba budete mít víc štěstí

mz

Medvědí pohádka

Vladimír Vilím

Čte Petr Štěpánek

Vydalo Studio Budíkov v roce 1993

Tak jaký jsem? ;) Ale opravdu denně jsem zkoušel různé fráze hledání :)

MZ

PS: audio jsem ještě nenašel i se znalostí názvu

badcici*
hodnocení

Paráda! Moc děkuji Vy jste asi kouzelník, protože já fakt nic nenašla
mz

Velká medvědí pohádka : jak míša Brtník hledal kamarády / Vladimír Vilím

Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001055878

aleph.vkol.cz/...

Je tam vše o knize

/audio stále nemám :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]