Zdravím, mám za sebou taneční a uvědomila jsem si, že mě pohyb na hudbu neskutečně baví a ráda bych nějaký druh tance vykonávala i nadále. Problém je ten, že většina tanečních studií se zaměřuje na soutěžní tance, s čímž začínat jsem už prostě "stará" a vlastně mě to ani neláká. Další problém je, že když už nějaké zajímavé kurzy naleznu, tak z fotek jasně vyplývá, že kurzy jsou spíše po jinou generaci. Najde se tu prosím někdo s přehledem, který by mi dokázal aspoň trochu poradit? Díky.
Co to je "stará" Pochopitelně pokračovací kurzy jsou pro manželské a jiné páry. Jsou ovšem různé taneční akce. Odhaduji že spodní věk je tak 45. No a pak diskotéky. To však není o tanci. Tam těžko poznám, kdo si myslí že tančí a kdo dostal encefalopatický záchvat.
Může Vás třeba oslovit i country tanec. Dříve byly i na toto téma zábavy, nebo kroužky pro dospělé. Dnes jsem to nezjišťovala, ale věřím, že nadšenci ještě jsou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.