Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doplácení prac.oděvů po ukončení prac.poměru

Od: sosacek odpovědí: 2 změna:

Zaměstnavatel po mě chce, abych po ukončení prac.poměru na dobu určitou/cca 1rok/ doplatil poměrnou část vyfasovaného prac.

oděvu/který má mít 2letou životnost, obuv, zim.bunda, apod./.Má na tento postup právo?Jinde jsem oděv vracel.Podotýkám, že jsem podobný závazek nikde nepodepsal!Jenom se to u nich prostě takhle dělá..Dle mého názoru NEMÁ, ale než se začnu "stavět na zadní" rád bych si byl jistý, že mám pravdu.Děkuji za případnou odpověď a radu.. ms

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

vyfasované ochrané potřeby nejsou Vaše, takže je klidně vraťte zaměstnavateli. Pokud si je chcete odkoupit, tak je to něco jiného.

8976*
hodnocení

0x

kontaktujte právní oddělení na ÚP zcela jistě vám poradí, odpověd pověste sem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]