Dobrý den, mám velký strach ze sexuálního života. Moje přirození měří 13 cm ve stoporenem stavu. Myslíte si, že je to dostatečné? Bojím se toho momentu, že by se mi holka vysmála až by to uviděla. Děkuji za každou odpověď.
Zbytečně to dramatizuješ a zabýváš se nesmysly. 13 cm při ztopoření je vcelku průměr a pokud by se tomu nějaká holka smála, tak ti jen řeknu, že má o velikosti pánského přirození velice optimistické představy a brzy se tvrdě zklame.
Myslím, že tvůj problém je nízká sebedůvěra obecně. Prostě se hezky obleč, navoněj se, buď zábavný a při rozhovoru naslouchej, nechvástej se. Případně si najdi nezkušenou holku, která ještě žádného jiného neměla - nebude mít s čím porovnávat. Ale fakt bych tvůj problém neviděla v (podle tebe) malém penisu.
Jsi na kraji normálu. Neposlouchej ti co ti říkají, že mají péro 19 a více. 13 až 16 cm je úplně běžná míra. A pokud tě bude mít ráda, tak tě nebude přemerovat přes penis ale přes tvojí lásku k ní..
asiemil
no další s malím pérem
houbes*
No vidíš to, měl jsem hodně žen a řeknu ti, jsi jediný od kterého tohle slyším. Pro tazatele otázky, neposlouchej provokativní odpovědi, nebo tu jednou budeš psát horší otázky.. a budeš zamindrákovaný..
Nic s tím nenaděláš. Jediná možnost by byla pozměnit metodiku měření. Třeba měřením od prdele bude číslo větší...
houbes*
tak tohle je dobrý po dlouhé době jsem se tady na poradně rozesmál. Já bych ty míry fakt neřešil jelikož ty ženy nás mají rády i s malýma pindikama. Takže jim dejme květinu k MDŽ a večer si to s nimi rozdejmeTi co se bojí ať se k sakru nebojí, protože ženy jsou hodní ve všech směrech i v těch co tazatele trápí !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.