Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velikost přirození

Od: zelenina678 odpovědí: 23 změna:
Dobrý den, mám velký strach ze sexuálního života. Moje přirození měří 13 cm ve stoporenem stavu. Myslíte si, že je to dostatečné? Bojím se toho momentu, že by se mi holka vysmála až by to uviděla. Děkuji za každou odpověď.

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Zbytečně to dramatizuješ a zabýváš se nesmysly. 13 cm při ztopoření je vcelku průměr a pokud by se tomu nějaká holka smála, tak ti jen řeknu, že má o velikosti pánského přirození velice optimistické představy a brzy se tvrdě zklame.

Nech to plavat a dál se tím nezabývej.

PS: Tady máš odborný podklad.

hodnocení

3x

Průměrná vagína je hluboká 8 cm. Co budeš dělat s těmi pěti cenťáky navíc?

Řešíš hlouposti.

Přesto se do ní vejde i 20cm penisu. Sexuální paradox.

liska5

Je pružná, přizpůsobivá. A při porodu tudy projde hlavička o průměru 9cm.

trump

To je hlavicka panenky, tech 9 cm?

liska5

To by měl být rozměr porodní cesty. Hlavička se ve švech v okamžiku průchodu přizpůsobí. Aspoň tak nás to učili.

@liska5 To já samozřejmě vím... Ale psát jste to sem neměla, teď bude mít ještě tazatel mindrák z průměru... :-D

liska5

Na průměr si nestěžoval... *haha*

@liska5 No jo, ale po přečtení Vašeho komentáře určitě začne... ;)

priklad1*
hodnocení

3x

Už jsem se lekl, že celou republiku schvátil koronavirus, neboť už se dlouho nikdo nezeptal na svého pindíka.

hodnocení

2x

Tak si budeš muset najít holku která to nebude řešit...

On totiž život není jenom o velikosti...

13-15 cm je průměrná délka v Evropě..

liska5
hodnocení

2x

Láska není zdaleka jen o centimetrech.

Tady by taky mohlo platit, že funkce tvoří orgán.

ladycat*
hodnocení

2x

Myslím, že tvůj problém je nízká sebedůvěra obecně. Prostě se hezky obleč, navoněj se, buď zábavný a při rozhovoru naslouchej, nechvástej se. Případně si najdi nezkušenou holku, která ještě žádného jiného neměla - nebude mít s čím porovnávat. Ale fakt bych tvůj problém neviděla v (podle tebe) malém penisu.

houbes*
hodnocení

1x
Jsi na kraji normálu. Neposlouchej ti co ti říkají, že mají péro 19 a více. 13 až 16 cm je úplně běžná míra. A pokud tě bude mít ráda, tak tě nebude přemerovat přes penis ale přes tvojí lásku k ní..
asiemil

no další s malím pérem

houbes*
No vidíš to, měl jsem hodně žen a řeknu ti, jsi jediný od kterého tohle slyším. Pro tazatele otázky, neposlouchej provokativní odpovědi, nebo tu jednou budeš psát horší otázky.. a budeš zamindrákovaný..
asiemil

no jo kanec to se pozná*pusa*

@asiemil on malí, ty měkkí *smich*

break
hodnocení

1x
Nic s tím nenaděláš. Jediná možnost by byla pozměnit metodiku měření. Třeba měřením od prdele bude číslo větší...
houbes*
:) tak tohle je dobrý :) po dlouhé době jsem se tady na poradně rozesmál. Já bych ty míry fakt neřešil jelikož ty ženy nás mají rády i s malýma pindikama. Takže jim dejme květinu k MDŽ a večer si to s nimi rozdejme;)Ti co se bojí ať se k sakru nebojí, protože ženy jsou hodní ve všech směrech i v těch co tazatele trápí !

prestik*
hodnocení

0x
To je velká špaténka, hochu, přesněji řečeno malá špaténka. Takový Čtvrtníček...*vtip*

hansel
hodnocení

0x

Popravdě je to trochu málo. Průměr bývá i větší...

hodnocení

0x
Ať ti říká kdo chce co chce,13 cm je málo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]