Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer. Máte, prosím, někdo zkušenost s telefonním číslem, které začíná +420 123456... /poslední 3 vytečkovaná čísla jsou jiná, ale zaráží mě 1-6. S tím jsem se ještě nesetkala.
Zdá se to podezřelé.
Na stránce ,,Kdomitovolal,, se nic neukázalo.
Děkuji.
.
Díky, nic mi to neukázalo - respektive vyhodnocení neutrální.
Celé číslo bylo - 123456443
Jednalo se o inzerát, kdy prodávám a byl to zájemce a měla jsem mu volat, ovšem formulace e-mailu byla taková divná.
Vyhodnotila jsem to jako podvod a jenom jsem chtěla vědět, jestli se s tím už někdo nesetkal.
Z budky - kartaginče,ani si nevzpomenu,kdy jsem viděl funkční budku. A volat z ní bych asi ani neuměl,možná z otevřených dveří...
Telefonní budka/automat u nás není.
Musela bych do Prahy a jak píšu výše, nebude to nic čistého.
Zájemce chtěl vědět cenu v eurech, což si myslím umí každý normální si spočítat, takže to nebylo vysloveně tady od nás, i když předvolba +420 ano.
Když nad tím přemýšlím, byl to asi automatický překladač, ta reakce na můj inzerát.
kartaginec - jsou to zlatá, stříbrná čísla, která se dříve prodávala, jak jsem dodatečně zjistila.
Fakt šetřím každou korunu, s důchodem nevycházím a nemohu naházet do budky zbytečně korunky. Takhle mi to stačí.
No zrovna já mám už asi 18 let "protekční" číslo ..5678..celé ho samozřejmě nebudu psát, ale když ho diktuji, tak se každý zarazí, jak jsem k takovému číslu přišla. Tenkrát mi to zařizoval jeden známý, který tu možnost v té době měl a věděl, že si čísla nepamatuji
a chtěl mi udělat radost.
Zjistila jsem, že ... poslední čtyřčíslí, tedy šestou až devátou číselnou pozici, přiděluje Český telekomunikační úřad.
Zdroj: idnes.cz/...
To by byla hodně velká náhoda, nebo známost, nebo za moc velké peníze, aby to byla posloupnost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.