Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, velice mě zaujalo zde velmi navštěvované a komentované vlákno "Pozvat na rande lékárnici" . Měl bych podobnou otázku, ale v mém případě je to složitější. Pravidelně v pracovní dny okolo poledne přivážím a odvážím jisté věci na recepci jednoho velkého zdravotnického zařízení. Velice se mi tam zalíbila jedna zdravotní sestřička (recepční), hrozně jsem na ni začal myslet...ale zde podobnost s případem lékárna končí. Rozdíly jsou 1) na recepci jsou vždy min. 2 až 3 další a tahle se mnou nic neřeší, vždy se mnou komunikuje jiná, která má tohle na starosti...2) prakticky vždy jsou tam další lidé(veřejnost, většinou nervózní) se svými požadavky a tak není čas jakkoliv se tam zdržovat nebo spíše ty pracovnice zdržovat..3) celý ten můj pracovní úkol na tom místě trvá okolo 1 min. pak odcházím takže není na nic čas...ale aspoň mě i ta co se mi líbí vždy pozdraví i při odchodu a už se párkrát i usmála ale to samozřejmě nemusí nic znamenat..Mají na sobě visačky se jménem a podařilo se mi to jednou v rychlosti přečíst takže vím jméno ale přeci ji nebudu psát někde na sociálních sítích že jsem si ho takhle zjistil to by bylo blbé tohle chce prostě osobně...je to velké zařízení takže nějaké čekání odpoledne/večer před vchodem to je nesmysl...takže opravdu nevím, jak by se to dalo tady v tom případě vymyslet, ten s lékárnicí to má asi lehčí a přeji mu ať m,u to vyjde.
Nezapoměňte, že ať pozvete recepční, lékárnici, řeznici, jeřábnici, hutnici, opatrovnici nebo třeba kominici, je to vždycky jenom člověk. Nevidím rozdíl v povoláních, pokaždé půjde jen o jedno, o náklonnost. A to se určitě povede, když půjdete štěstí trochu naproti. Slečna není na recepci neustále obklopena lidmi. Počkejte si, až tam nikdo nebude, zajděte tam a řekněte jí, že byste s ní velmi rád mluvil, do kolika dělá a zda na ni můžete po její práci počkat.
Pokud bude souhlasit, máte větší část práce za sebou. Pak na ni počkat, malá kytička není na překážku a dál už bude záležet na Vás, jak budete vtipný, hovorný, umět naslouchat i jí. Tak hodně štěstí. I recepční je jenom žena. Jaga.
Držím ti palce. Moje lekárnice se tam v posledních dnech neukázala. Oba děláme něco "out of our comfort zone" a tak se nedivím, že z toho máme oba trošku trému. Je třeba se nebát a prostě to udělat. Výčitky by byly poté horší. A vůbec...všichni jednou umřeme, za naději se vyplatí bojovat A ano, vím...sám jsem papírek posledně nedal, ale tentokrát jsem již rozhodnut. Držím palce
Je lepší tolik o tom neuvažovat a onen čin udělat
Musíte se chovat tak, aby si vás více všimnula. Házet pohledy, atd. Musí poznat, že máte zájem, třeba už něco tuší. Píšete, že vy to máte složitější, než pán, co chodí do lékárny. Já myslím, že právě vy to máte lehčí, máte důvod jít na její pracoviště a to pravidelně. Musíte toho jenom umět využít. Zkuste to a uvidíte, nějak to dopadne.
No a tak mě napadá, proč tam nezajet ve svém vlastním volnu? Minut budete mít rozhodně víc A psát ji na sociálních sítích, jak říkáte, nemusíte. Stačí se třeba podívat na profil a hned budete vědět jestli náhodou není zadaná. I když je pravda, že znám pár žen, které mají třeba stav vdaná ale už jsou dávno po rozvodu. Ale pro přestavu, je to podle mě dobrý začátek. Jinak bych asi nad tím moc nedumal, já osobně se většinou setkávám s tím že když potkám ženu která mě doopravdy zaujme tak je zadaná. Hodně štěstí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.