Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smuteční síň v Rychnově nad Kněžnou

Od: atrama® odpovědí: 4 změna:

Prosím někoho, kdo zná Rychnov nad Kněžnou, v které ulici se tam nachází Smuteční obřadní síň.Nějak mi to nejde najít na netu. Děkuji moc za radu.*plac*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

3x

Atramo, tady je kontakt na Pohřební službu, určitě by poradili, jak se k nim nejlépe dostat, případně další informace:

Miroslav Šmíd - Pohřební ústav

předmět činnosti (popis):
Zajištění pohřebních služeb.
adresa:

Zbuzany 203
51601 Rychnov nad Kněžnou
Česká republika
kontakt:
tel.:+420 494 534 781
fax:

a zde odkaz na mapu:

mapy.cz/...

doplněno 24.03.10 21:35:

Kolega to bezvadně popsal, takže jistě dobře dorazíte. Já jsem to hledala přes stránky města - především ten kontakt na Pohřební službu.

carterv*
hodnocení

2x

Dobrý den,

jednak zde máte náhled na: mapy.cz/...

Možná bude potřeba, abyste si to ještě více přiblížila, aby se Vám zobrazil hřbitov, u kterého je také smuteční obřadní síň.

Pokud přijedete do Rychnova od Vamberka, tak po kruhovém objezdu se dejet rovně, projedete okolo Tesca (po levé straně z vašeho pohledu), pak se hned po něm na první křižovatce dáte do leva (pokud dojedete až k semaforům, už jste tu správnou křižovatku přejela, je to jedna před nimi...), pojedete podél Tesca (teď už po levé straně) rovně, po pravé straně bude dřevěná bouda a pak se objeví koleje. Přejedete most a hned za ním bude přejezd přes koleje (opět po pravé straně), po něm se dejte a budete stoupat do kopce, kde už se nachází smuteční obřadní síň. Pokud byste nezahnula, vyjedete pryč z Rychnova.

Kdybyste potřebovala poradit cestu odjinud, například z autobusového nebo vlakového nádraží, stačí si napsat...

doplněno 24.03.10 21:10:

Ještě dopním ulice. Po vjezdu do Rychnova ulice Štemberkova, po kruhovém objezdu na první křižovatce do leva do ulice Zbuzany, přes most a pak do prava přes přejezd kolejí...

hodnocení

My si to myslíme, že to je u hřbitova. Ta ulice Zbuzany se mi zobrazila, tam je Pohřební ústav. Děkuji moc, snad to najdeme...

carterv*

Já jsem přímo z Rychnova nad Kněžnou, takže ten popis jak jsem psal by Vám měl stačit...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]