Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rezervace na booking.com

Od: den odpovědí: 4 změna:

Lze nějak na booking.com nastavit, aby se mi nezobrazovaly nabídky na sdílené pokoje? Vybírám si ubytování podle nejnižší ceny a zajímají mě pouze samostatné pokoje s koupelnou...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

1x
Vpravo pod žlutým oknem hledání je Hledat podle:.
Tam je i možnost vybrat dle vybavení pokoje nebo typu ubytování.
Nic jiného bohužel neporadím, budete muset společné pokoje odfiltrovat ručně.

joudic*
hodnocení

1x
filtru maji dost i co se tyce typu pokoje.. nicmene pokud tlacite na min budget, nezbyde vam nez klikat x stranek a nevhodne ubytko ignorovat

hodnocení

1x

Dal bych krk za to, že za určitých okolností se zobrazí (nebo to tak bývalo dřív a teď už není) nad seznamem nalezeného ubytování volba, která umožní odfiltrovat sdílené pokoje, ale nedokážu to teď nasimulovat. Takže jediný postup, co mě napadá, je použít filtr pro vybavení pokoje a zatrhnout pouze pokoje s vlastní koupelnou. Jestli existují sdílené pokoje s vlastní koupelnou netuším, ale předpokládám, že takto většina sdílených lůžek odpadne.

Ale jo, je to tam:

Rezervace na booking.com

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]