Nejste přihlášen/a.
Ten, kdo tady píše, že nemusíte být podnikatel a že nemusíte mít tudíž ani IČO, udává mylné informace !
Shodou okolností jsem tam byla začátkem ledna a vše po mně chtěli. "Normální" člověk tam nakupovat nemůže !
Přes to nejede vlak.
Jestli to byla otázka tak netuším, zda kartu máte či ne. Nijak mě to ani netrápí. Ani já nemám IČO a přesto kartu mám a dost často tam nakupuju (netvrdím že s radostí ) Kouzlo dané situace spočívá v tom, že lkaždý ,,íčař´´ si může nechat vystavit karty 2, takže leta jsem měl druhou kartu od švagra, pak si manželka udělala IČO a mám tedy nyní její druhou kartu.
Je to zvláštní. Je to asi už 3 roky, navštívila jsem jednou Makro HK, jela jsem okolo a u jednoho zboží měli pěknou cenu, jak jsem byla informována předtím na internetu.
Přestože jsem neměla kartu ani žádné jiné náležitosti, pustili mě bez problémů přes tu bránu do obchodu, zboží jsem si vybrala, zaplatila. Neměla jsem jen fakturu na jméno, ale bylo tam jenom, že je to prodej "keš."
Od té doby jsem neměla potřebu tam jet. Přesto jsem si myslela, že když to tehdy šlo tak snadno, že tam může normální člověk bez karty nakoupit běžně. Tak opravdu nevím. Jaga.
Možná to jde, ale nevím jestli třeba neplatíte vyšší ceny. Třeba ve velkoobchodě "Tamda Foods" Sapa v Praze, který funguje stejně jako "Macro", klidně nakoupit bez karty můžete, ale když pak u kasy tu kartu nedáte, tak jsou to vyšší ceny. Nakonec to mají i na cedulkách. Cena s kartou a cena bez karty. Ale obchodníkem teda být musíte. To vím naprosto jistě v obou případech. Jinak kartu nevydají. A docela pečlivě se to musí vyplnit. Vím to velmi dobře proto, že tam chodím s kamarádkou a ona obchodnice je a každý obchodník má nárok ještě na jednu kartu pro někoho z rodiny, nebo kamaráda, to už je fuk, tak proto mám obě karty, i když už obchodnice nejsem. Ale ta druhá se už u "Tanda Foods" platí asi 70 korun. Dělala jsem to asi před půl rokem. A když jsme tam byly poprvé a chtěly tu kartu, tak protože si moje kamarádka nepamatuje žádná čísla, tak nám tu kartu nevystavili. Až podruhé, když to DIČ a IČO měla s sebou. A rozdíl v ceně nákupu byl docela velký.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.