Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou školu?

Od: loren odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, prošla jsem si náročným obdobným..ještě uvedu že mě je 24... Chodím do práce a jelikož bych chtěla poznat nové lidi a prostě tak trochu otočit život vzhůru nohama..ale k lepšímu chtěla bych studovat dálkově školu buď se zaměřením umělecký obor malování či fotografování..ráda dělám obojí..u toho fotografování jsem jednou byla mezi 10 nejlepšími.
Královéhradecký kraj.
Děkuji za odpověď. Za rady.
Jinak dodám že mám kamaráda který si dodělává školy a je mu 40
doplněno 04.03.20 14:42: Dodávám že nechci kurzy ale školu třeba na 3roky ..chci se něco nového naučit .. zaměstnat hlavu..

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

0x

Copak studovat, co máte ráda a daří se Vám, to Vám každý schválí, ale jestli vás tohle uživí, je druhá věc.

loren
hodnocení

Ale já to chci jako koníček k práci..a tu školu nevím jakou..na dálku
Jakou střední nebo vysokou školu? Učební obor, maturitu nebo třeba bakaláře? V kterém městě? Málo informací. Umělecké obory bývají většinou prezenčně (denní studium).
loren
hodnocení

Střední s maturitou...psala jsem Královéhradecký kraj..mohlo by být i denní studium..ale spíše dálkové..já teda dělám jen odpolední..takže dopoledne bych studovat mohla ..

liska5
hodnocení

0x

Tak podle toho, co otevřou, kde budete schopna složit přijímačky a kde Vám výuka nebude kolidovat se zaměstnáním. Jsou obory, které otvírají třeba jen každý čtvrtý rok. Jak, co. A umělecké školy mívají talentovky hned začátkem roku, pro Vás leden - únor 2021 a požadují donést vlastní tvorbu. Kolik čeho, taky zjistíte u konkrétní školy.

Vše si musíte zjistit na studijních odděleních té které školy.

Mně ta fotografie připadá aktuálnější a užitečnější.

loren
hodnocení

Ja už jednu školu s výučním listem mám ..a .spíš jsem myslela že mě zde napište nějakou aktuální školu třeba kterou znáte ..nwm Hradec a okolí do 15km..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]