Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Online chat pro osoby s duševním onemocněním

Od: eva1705* odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer,

ráda bych se zeptala, jestli tu někdo nezná nějakou online skupinu pro osoby s duševním onemocněním :). Něco jako podpůrnou skupinu. Zkoušela jsem hledat, ale podařilo se mi najít jen na facebooku a to mi úplně nevyhovuje.

Moc děkuji

Hezký večer

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dolga*
hodnocení

0x

iporadna.cz/...

Zadala jsem Vaši otázku na google a prohledala net - to, co Vy máte na mysli, opravdu neexistuje.

A věřte mi, že by se tam nabalilo spousta hejtrů, co by otravovali nemocné lidi. Ve Vašem případě, pokud si chcete povídat s lidmi, se kterými byste si rozuměla, by to chtělo spíše si založit "skupinu"na skype. Vidět se můžete s kamerami i bez - prostě je vypnete. Takže si píšete, nebo i přímo povídáte. Dohodnout se tam můžete i na čase, kdy jste online. Vzniknout můžou i přátelství a vždy je dobré mít pár spolehlivých přátel, jen musíte umět rozlišit zvědavce, nebo nudící se pubertáky. Poznáte to lehce - podle slovosledu, gramatických chyb a slohu pubertáků.

Přeji Vám, abyste mohla navázat nová přátelství.

lipanek
hodnocení

0x

Na seznam.cz -→ lide.cz -→ diskuze /rozbalí se nabídka/ -→ Psychicky nemocní a společnost

Ale moc lidí tam nechodí. Poslední 9.1.

ladycat*
hodnocení

0x

Zkuste www.reddit.com a tam vyhledat /r mental illness/issues/health chat nebo si napište inzerát. Tato stránka, příp. aplikace je v angličtině. Žádnou českou stránku tohoto druhu neznám.

hodnocení

0x

Pěkný den,

jestli Vám mohu něco vřele doporučit,vykašlete se na chaty a raději jděte mezi živé lidi. Existují různé stacionáře a skupiny pro psychicky nemocné,kde se můžete seznámit naživo a je to daleko lepší. S chaty nemám vůbec dobré zkušenosti,pohybují se tam často psychopati. Naopak se stacionářem mám zkušenosti skvělé. A živé komunikaci se žádný chat nevyrovná.

jajka*
hodnocení

0x
Je skype tusim pre spoluzavislych v cechach, alebo schizoforum.com, ale nie je to typicky chat ale da sa to ako podpora.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]