Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlevnejsi tax eden

Od: spynfo® odpovědí: 2 změna:
dobry den, poradite, prosim?
S co nejmensimi naklady, i udrzovacimi, kde zalozit pravnickou osobu v zahranici? / tyka se i nakladů na banku.
Diky moc.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já vaší otázce nerozumím. Mluvíte o "daňovém ráji"a na co se to vlastně ptáte? Které země tuto výhodu poskytují a jaké jsou podmínky? Já vím třeba o Monacu, ale pochybuji, že by se Vám podařilo otevřít si tam jako Čech konto. Jinak Vám doporučuji hledat tady, máte zde na výběr. Přečtěte si sám, jaké jsou podmínky. Omlouvám se, ale jinak se odpovědět nedá.

hodnocení

ano, ptam se na danovy raj - presel jsem si nabidky firem a spis jen tak mlží, takze po projeti nabidek nekolika

tvurcu firem

je v tom spis gulas, nez ze by si clovek udelal presnejsi obraz. Napr vubec nikde se nepise, kolik bych platil tzv.

nominee rediteli za vedeni firmy rocne a kolik prace by on pro mne za to udelal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]