Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat už dva dny mě bolí v pravém podbříšku když si zmáčknu na břicho. Nevím co to muže byt ale na internetu jsem vyčetl že to může být nejaký infekce s masturbování, je mi 13 let. Ale také jsem vyčetl že to může být žlucník nebo zánět tlustého střeva. Je pravda že jsem se cca před půl rokem měl něco se žlučnikem ale doktor řekl že se mám od toho odprostit. Ještě jsem zapoměl napsat že mě i v pravém podbříšku něco pne. Jako kdybych tam měl něco zkráceného. Děkuji za porady.
Zdravím. V místě, které popisuješ, je slepé střevo. Ve tvém věku je podráždění či zánět "slepáku" dost možný. A napovídala by tomu i spojitost s masturbací => pohyb, prokrvení celé oblasti a následná bolest. A pozor! Se zánětem slepáku není radno si zahrávat, neb slepák může prasknout a hnis se vylije do břišní dutiny, a to je velký průšvih. Radila bych neodkládat návštěvu tvého dětského lékaře. Ida
Typoval bych žlučovod (dal se do pohybu žlučový kámen), nebo slepé střevo. Ale může to být i řada jiných věcí, třeba zaražené větry. Diagnozu muže určit jen doktor. Čím dřív, tím líp. Nepodceňoval bych to, sám s tím nic neuděláš a může se to (nemusí) rozjet takovým tempem, že Tě k tomu doktorovi povezou záchrankou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.