Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to plíseň?

Od: elisa24® odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, je tohle plíseň nebo nějaké těsnění/ozdoba? Když za to zatáhnu, je pevně to drží. Děkuju
doplněno 03.03.20 06:36:

Něco je v tom pokoji cítit, mám trochu vyschlo v krku (ale možná je to z nachlazení nebo umluvení) a trochu mě pálí oči, jedno je červené (ale možná jsem unavená nebo ukoukaná do pc).

Je to plíseň?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zkuste nám popsat, co na tom rozmazaném obrázku vidíme.

hodnocení

0x
Zkus to jednoduse něčím vycistit. Octem nejlepe. Kdyz to pujde dolu, tak to je plisen možná v kombinaci s prachem... Jestli vidím dobře, je to nejaky zaves nebo žaluzie, ze?

hodnocení

0x

Na té roletě je to snad ozoba, to by byla plíseň jako hrom a neměla byste pochyb. Ale na tom dřevěném rámu okna mi to přijde jako plíseň vč těsnění kolem skla. Vemte papírový kapesník a pokud to setřete poznáte to.

hodnocení

Dobře, děkuji. Ano je to asi roleta. Když to utírám navlhčeným dezinfekčním ubrouskem, tak na tom nic nezůstane - drží to dost pevně, když otřu ten rám, tak je na něm asi jen prach.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]