Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zážitkový dárek k 15

Od: betka* odpovědí: 1 změna:

Ahoj, potřebovala bych poradit s dárkem. Mé kamarádce bude brzy 15 a hodně pro sebe znamenáme, jiné kamarády upřímně moc nemám.

Chtěla bych nějakou akci spíše, zážitek. Napadl mě lístek do kina, ale to je takové moc ohrané. Třeba ona mě jednu vzala na tu výstavu titaniku a moc se mi to líbilo. Napadl mě bowling nebo golf, ale ona moc na sporty není, jedině třeba lanové centrum nebo jumppark, ale to už jsem ji jednou vzala. Na bongo jsme asi už velké. Jednou za nějaký ten měsíc jedeme do divadla, tak třeba lístek, ale to bych chtěla, aby to vyšlo na červen nebo později a to mě moc nezaujaly hry. Taky mě napadl festival, ale v okolí nic nemáme. ZOO to by bavilo spíš mě než ji.

Napadl mě nějaký podnik, něco jako: Vyrobte si vlastní čokoládu, vafle,.. nebo něco takového. Nebo nějaký kurz? Nevím.

Nenapadá vás cokoli? Nebo stačí, když u toho bude zábava a zážitek. Kdyby i něco jiného, pište

Jihomoravský kraj , nejlepé Blanensko. Pohyb ceny kolem 500, záleží, co by to bylo.

Děkuji rovnou

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Podle uvedených nápadů v dané cenové relaci - VIDA Centrum BRNO.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]