Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Storno poplatek

Od: hurikan* odpovědí: 8 změna:

Dobrý večer , zaplatil jsem zálohu v cestovce , a pak udělelali storno , a ted by jsme opět chtěli na tu samou dovolenou ,Nevíte jak to bude , jestli bych musel znova zaplati plnou zálohu nebo jak to chodí? děkuji za odpovědi ,

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
A v té cestovce to tají?
hurikan*
hodnocení

Já tam napsal ale zajímalo by mě dříve než mě cestovka odpoví , zvědavost , co mohu očekávat .

hodnocení

0x

No a z jakého důvodu byste to měl platit jinak? Ledaže by mezitím zájezd přešel do kategorie last minute.

Nebo se obáváte, že vým jako nespolehlivému zákazníkovi napaří vyšší zálohu?

hodnocení

0x

Dovolenou si musíte vždycky velice dobře rozmyslet, co od ní očekáváte, co byste chtěl vidět, prožít, v jakém termínu. To nejde, jako když si děti hrají: ano, ne, ano, ne...

Dovolená je tedy stornovaná a cena může být teď jiná. Jiná, to znamená téměř ve 100% vyšší. Zařídili jsme si dovolenou a když jsem se po měsíci podívala na net na totéž, vidím, že jsme udělali velice dobře. Nově stála o 1.500 Kč na osobu víc. Asi byl zájem, tak navýšili.

Jinak jen svou nerozhodností přiděláváte lidem v CK práci. Musí připravit dovolenou, Vy odmítnete, oni stornují, vrací zálohu, Vy najednou zase chcete totéž. Poslala bych Vás k šípku. Takže je možné, že to bude už dražší. Nemyslím tím nějakou pokutu, ale ceny se s blížícím se létem mohou měnit. Nakonec, to uvidíte sám. Jaga.

Může být i levnější, ty ceny se dost mění.

hodnocení

0x

Proč tady hned napadáte tazatele že je nespolehlivý zákazník nebo at jde k šípku.

Vždyt nikdo z Vás neví duvod storna.Nečekaný problém zdravotní,rodinný,pracovní,umrtí ,neplánovaný velký finanční výdaj atd..a pak se vše urovnalo a zase nastala chut cestovat.

Určitě storno nebylo jen z dlouhé chvíle nebo rozmaru.

Pokud se mýlím tak se omlouvám.

hurikan*
Ano jedna se o zdravotni stav ,dnes jsem se dovolal pani z cestovky a ta me oznamila ze to nestacily stornovat,tudiz dovolena plati .Dekuji za odpovedi a preji hezky den.

hodnocení

0x

Chápu to tak, že jste napřed zaplatil zálohu a pak tu dovolenou sám stornoval. Takže bude asi záležet na tom, jak to celé probíhalo. Je mi divné, že se ptáte jestli budete muset znova platit zálohu. To je přece jasné že budete muset. Jak jinak byste si to představoval? Ta částka, kterou si oni ponechali jako storno poplatek, se samozřejmě na novou dovolenou nevztahuje a nebude započítán. Budete muset znova zaplatit zálohu v plné výši, i když se jedná o tu samou destinaci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]