Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dlouho čekat, jestli se ozve?

Od: dorota90 odpovědí: 18 změna:
Dobrý den, včera mě oslovil opravdu velký fešák, příjemně jsme si popovídali. Vzal si moje číslo, že bychom mohli někdy někam zajít. Jak dlouho může trvat, než se ozve a od jaké doby už nemá smysl čekat? :) Děkuji. D.

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fesak
hodnocení

0x

No to záleží na tom,kolik jich ještě musí odbavit než přijdete na řadu. Nebo si fakt myslíte ,že ten ohromnej fešák se zamiloval právě do vás?

Ano, je pravděpodobnější, že je to nějaký balič, který za rok osloví x slečen, když si bere telefonní čísla "na potkání".

houbes*
V dnešní době rozdávat čísla na potkání není zrovna správné. Čekejte týden ale jak jste se zbuchla, tak u vás budete čekat i týdny
dolga*

houbes dnes 15:21

Máte naprostou pravdu. Nemám asi normalní dceru například, protože by nikdy v životě neznámému člověku nedala své telefonní číslo. Bylo málo případů, kdy uchyl volal v noci i několikrát, skryl číslo, až nakonec donutil postiženého člověka si vyměnit simku? Holku mám jinou, na ulici by se neseznamovala...myslím, že s tímto postojem souhlasím.

Jenže každýmu se fešák líbit nemusí. Pamatuju si, jak mi kamarádka říkala, když měla nového přítele, jak se o něj bojí, že je to pěkný chlap. A já když ho viděla, nelíbil se mi. Nebyl to můj typ. Nepřipadal mi jako fešák.

hodnocení

0x

Pokud se ozve, tak to může trvat třeba i tři nebo čtyři dni. Někteří muži záměrně s pozváním čekají, aby to nevypadalo, že jsou moc hrr na schůzku. Ale taky je možné, že dotyčný podobně oslovil další slečny a některým z nich nezavolá.

Není vyloučeno ani to, že zavolá třeba i za týden.

nov

Možná až na svatého Dyndy.

To, zda a kdy je "věštění z křišťálové koule". Bývá to tak, že dotyčný muž se ozve později než druhý den, ale do týdne.

Muži se nechtějí ozvat třeba hned druhý den, protože kdyby byli nějak "odpálkováni" (ve smyslu nemám čas, rozmyslela jsem si to ), tak by se v důsledku určité ješitnosti (i když třeba malé) cítili špatně. Takže se mnohdy mnozí tváří třeba tak, že - dneska mám volno a nejdu na tenis, tak bysme se mohli sejít. Ne každý dokáže přiznat, že ve skutečnosti např. tenis se známým ten den zrušil, protože upřednostnil rande.

Kdybych to měl vyjádřit kurzy jako ve fortuně, tak bych to dal nějak takto:

Ozve se 1,4 , neozve se 2,5

Ozve se 3. až 4.den 1,8

fesak
hodnocení

0x

Měl bych takovou malou prosbu. Až vám zavolá,tak to sem prosím napište,abychom věděli,že to klaplo

hodnocení

0x

Dobrý den. Takových oslovených žen, které mu daly své tel. číslo, může být vícero. Možná se ozve, až mu jiné dají košem a on nebude vědět, co s načatým večerem. Třeba se dočkáte, až na Vás přijde řada, nebo jste ho zaujala tak moc, že se ozve do týdne. Ono to jeho –někdy někam zajít je opravdu hodně neurčité. Neupínejte se k tomuto zážitku příliš.

hodnocení

0x
Nejlepší je to neřešit a žít si v poklidu dal svuj život
No a když se náhodou ozve tak se uvidí dle momentální situace
Čekat doufat a snít co kdyby a jestli se je nesmysl

pan
hodnocení

0x

Jestli má fakt opravdový zájem, měl by se ozvat tak do 3 dnů. Ale jestli je to fešák, může těch kontaktů mít i vícero.

liska5
hodnocení

0x

Nemusí se ozvat vůbec. Znám jednoho fešáka lázeňského, který je snad sběratelem kontaktů. Jak jásá, když dostane číslo, děkuje, dotyčnou nadšeně obejme, nebo ruku líbá *ua*... ale to je tak všechno. Nemá asi čas, loví nejspíš další naivní oběti do databáze.

jirka0
hodnocení

0x
Mohu se zeptat kolik vám nebo jemu je let a jak vás oslovil, co vám řekl?
Chtěl bych právě oslovit jednu dívku, tak rada z úspěšného oslovení by přišla vhod
Díky
fesak

Jirko dobře to zvažte. Jednou dozrajete do věku,kdy si řeknete : "Kdybych se tenkrát neradil jak ji oslovit ,tak teť mám klid"

jirka0
Jsem mladej, určitě ji oslovit chci
fesak

Připravovat něco takového dopředu většinou krachne,jelikož budete z vámi připravené konverzace nervózní . Prostě přijdu, pozdravím a zeptám se jestli by někam nešla . Jestli víte co jí baví zaměřte se tímto směrem. Jestli ne,volte cukrárnu

jirka0
No ono je to taky trochu komplikovanější nevím jestli jsi to viděl: poradte.cz/...
Radí mi znovu jít za ní ale ještě přesně nevím co říct

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]