Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stižnost na Vevio.cz

Od: silviaforaiova odpovědí: 8 změna:
Dobry den,tovar jsem objednala 12.listopadu 2019 a zaplatila.Dodnes jsem neobržela ani po 4 reklamacích tovar ani peníze.Nevím jaké další kroky podniknout. Děkuji. S.Foraiova

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

ČOI a příště si o e-shopu něco zjistěte, než objednáte. Vevio jsou známí podvodníci.

podvodníci...zprostředkují nákup z číny...to že někdo nepozná že to není klasický eshop...v podmínkách to mají jak to probíhá

hodnocení

0x

O tomhle e-shopu tady na poradte.cz toho již bylo napsáno tolik, že kdybyste použila vyhledávání, tak sem váš dotaz ani nenapíšete.

hodnocení

0x

Peníze, které jste zaplatila, jsou již ztracené. Tady je článek o eshopu vevio

tn.nova.cz/...

hodnocení

0x

Jestli máte Facebook, přidejte se do skupiny, jsou tam zkušenosti a rady ostatních. Těch poškozených jsou mraky.. facebook.com/...

Kopíruji ze skupiny na fb info:

V pondělí,, 2.3.2020 v 17,40 na čt 1 v pořadu Černé ovce bude vysílán příspěvek o firmě Vevio. dejte si upozornění!

priklad1*

To si může přes Hbbtv, nebo iVysílání přehrát kdykoliv. Pochopitelně až po 2.3

hodnocení

0x

Je neuvěřitelné, že jsou pořád lidé, kteří v tom obchodě objednávají. A co už nechápu vůbec, že se sem jdou zeptat až nakonec, když jsou okradení a přitom zrovna v této poradně je toho o tomto obchodě a i jiných podobných obchodnících tolik napsáno. A přitom to je tak jednoduché kliknout sem a zeptat se tady před nákupem. Zajímalo by mne, proč jste to neudělala. Nemyslím to nijak zle a nemám žádné postranní myšlenky, jen tomu prostě nerozumím. Nechápu jak je možné, že tuto poradnu najdou lidé až když je pozdě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma vevio

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]