Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aliexpress a lhůta

Od: priklad1* odpovědí: 4 změna:

Jak jste na tom s lhůtami od Aliexpress. V poslední době Extend Processing Time se mi prodloužil z obvyklých 3 až 4 dny i na 16 dnů a Track Order dokonce na 90 dnů. Totéž vrácení peněz. Stornoval jsem objednávku ihned po zadání a dosud od 12. února nejsou zpět na účtě.

doplněno 28.02.20 10:36:

Tak Číňan napsal, že se jedná o nebezpečné zboží (baterie do dronu) a že lhůta bude 2 až 3 měsíce. Objednával jsem vícero druhů baterií, i do tabletu Lenovo Yoga i samotný dron s baterií, RC auto s baterií a nikdy nebyl problém.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

koronak
hodnocení

0x

Tak teť jsou všude ty nemoce,tak se občas něco zpozdí. Nedávno běželo ve zprávách,že v balíku z číny bouchla nějaká baterka. Asi to moc bezpečný nebude.

hodnocení

0x

Mně chodívalo zboží z Aliexpresu přibližně za 21 dnů. Letos 5.ledna jsem objednával a zboží chodí teprve tyhle dny. Jedna běžná položka je ještě v Číně na expedici. Zdržely to oslavy čínského Nového roku a laksnost expedice, letecké pošty, dokonce na naší celnici to trvá i 14 dnů

hodnocení

0x

V době kdy jste objednával, se určitě blížili ty jejich svátky, které trvají měsíc a v tu dobu skoro nikdo z njich nepracuje, neodesílá zboží a tím se všechno protáhne. Já už s tím vždycky počítám, ale letos to bylo opravdu hodně dlouhé, asi k tomu také přispěl ten "koronavirus". Některé objednávky učiněné v lednu se teprve nyní začínají odesílat. Tak velké zpožění jsem zaznamenala letos poprvé.

hodnocení

0x
Navíc baterie a přístroje s baterií nesmí do letadla a jdou lodním kontejnerem. To samozřejmě dobu dodání navýší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]