Neschopenku neplatí ani VZP, ani zaměstnavatel. Neschopenku od 15. kalendářního dne nemoci platí OSSZ, je to dávka nemocenského pojištění. VZP spravuje zdravotní pojištění, které slouží k tomu, aby člověka ošetřil lékař nebo aby mohl být v nemocnici.
Šel jsem na tři dny,zaplatil jsem si nadstandard. Naúčtovali dvě noci,1200kč,vřele to doporučuji. Vlastní sprcha,záchod,televize,klid... Když jsem viděl skladbu v těch pokojích po čtyřech,to bych nedal...
Dobrý den,záleží na podmínkách nemocnice.Někde platíte za lůžko.Já platila 500,-korun za den.Ale můžete si do nemocnice zavolat a zjistit jejich podmínky.
pokud jde třeba o plastickou operaci na vaše přání, pak si jí hradíte. Platí se ndstandardní pokoj a nadstandardní pomůcky- třeba určité oční čočky a td.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.