Dobry den,jsem fyzicka osoba a letos si budu muset udelat DP sam a zajimalo by me zda priznani musi byt vyplneno pouze strojove(psaci stroj) nebo zda to muze byt perem? Jeste bych chtel poprosit kam do priznani zaradit a vyplnit zivotni pojisteni (papir od pojistovny s nazvem: Potvrzeni o zaplacenem pojistnem na soukrome zivotni pojisteni) Dekuji moc za rady
Dobrý den, formulář můžete vyplnit ručně (použijte hůlkové písmo). To potvrzení od pojišťovny přiložte jako přílohu k DP (kam přesně zapsat do DP nevím). Zdravím!
Já naposledy vyplňoval za pomoci YouTube ...je tam vice návodu. Vybrat který vyhovuje. Já měl krásné řádek po řádku co doplnit co s čím přičíst co odečíst ...a vyplněno bez chyb
pokud mate uplne jednoduche, resp hlavni cinnost a zadne jine zamestnani, tak doporucuju onlinepriznani.cz, vyplnte smyslene jmeno nebo nechte prazdne a za 5minut mate hotovo. Uz to tak delam skoro 10 let, akorat minuly rok uz jsem se nijak nedokazal nabourat do webu, tak jsem musel poprve zaplatit. Jde to poslat tak jak to je, ale mam v InDesignu svoje sablony a jen prepisu cisla a vytisknu si to i s podacima listkama sakumprask. Myslim ze to stoji 150 nebo tak. Spocita to i ossz a pojisteni.
Nicmene novy kalkulator maji vzdycky az v breznu, ale treba uz je aktualni.
Tím bych si nebyl tak jistý,nevím v čem to běhá a ne každý je počítačový odborník.Mám špatnou zkušenost s interaktivním formulářem pro ministerstvo ŽP který jsem s 2 roky starým software nebyl schopný rozjet
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.