Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Název písně a kdo ji zpívá

Od: bsvobodaseznam odpovědí: 2 změna:

Dobrý večer,opět mám dotaz. Náhodou,zná někdo píseň z 80 tých let,hrála se normálně v Monoskopu na televizi a z toho i nahrána na kotoučák - Sonet Duo. Nevím,jak se jmenuje, ale pár slov z textu refrénu - Zrovna včera -.(ha,ha,ha,ha),zrovna včera (ha,ha.ha,ha), zrovna včera nám napad první sníh,zrovna včera,ta krásná premiéra,zrovna včera,náš závod na saních. - malá část textu - V létě se cítím vyprahnutá ... ani já nejsem ve své kůži,.. dech se úží. ! . Náhodou,i z toho mála,zná někdo? Normálně se hrála - rádio,tv. Předem děkuji. Bobes.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

luciesmolkova
hodnocení

0x
Dobry den,Kolik shanite pisnicek?Zkuste najit od teto zpevacky jestli jsem se trefila..Hana Hegerova- Zanovni růže..text nebo na youtube...

bsvobodaseznam
hodnocení

Děkuji,ale není to ona,je to skupina z 80 -tých let a je rytmická , zpívá on i ona. Ale děkuji. Pak hledám ,dlouho, písničku - Nesmíš mě vážně brát ( první část refrénu), - já vím,že jednou rád,vrátíš se k láskám svým a já tvůj úsměv znásobím , ... ! První sloka - Já vím,celý svět,že zkrásní,ze všech her i básní ...! Také zpívá on a ona a jde o rytmickou skupinu z 80 let. Opět nahráno z televizního Monoskopu ! Děkuji. Zdraví B.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]