Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

O čem je tato kniha?

Od: marusinka* odpovědí: 6 změna:

O čem je tato kniha? Slyšela jsem, že jsou od Hamsuna dobré knihy. Ale nic jsem nečetla.

aukro.cz/...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

viamea
hodnocení

1x
Kdykoli chci znát názory na knihu, vyhledám si web databáze knih.cz . Pokud jde o obsah, pokuste se přes google zadat název knihy a slovo obsah nebo referát. Není to vždy úplně přesné, ale pro představu stačí. Nicméně stejně bude záležet na vasem vkusu, je dost knížek, které jsou pro většinu přátel úžasné, a já jim třeba na chuť neprisla.
viamea
Dodatek - vybrala jste si skutečně knížku ne úplně známou a mrkám na databázi, že ani tam neporadí...

hodnocení

0x

Tendenční román v duchu kritického realismu. Hamsun v této knize kritizuje měšťácký tisk, novinářské praktiky a také literáty a umělce všeho druhu.

cbdb.cz/...

*cteni*

marusinka*
hodnocení

Děkuji za odpověď. Ale nějak se mi ten text nezdá. Nečetl to někdo?

marusinka*
hodnocení

Děkuji za odpověď.

hodnocení

0x
Tak bohužel tento titul jsem též nečetla. Ale pár knih od Hamsuna už ano. Například Mysterie. Mě se to celkem líbí. Autor má zajímavý styl psaní a knihy mě dokáží vcucnout.. Za ty peníze to zkuste objednat a uvidíte sama..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]