Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stanovy SVJ

Od: gothard odpovědí: 5 změna:

Může mne někdo zodpovědně a odborně odpovědět na tuto otázku? Musí mít SVJ založené v roce 2007 na členské schůzi při úpravě nebo změně Stanov přítomného právníka nebo notáře? Jakou úlohu zde hraje § 2001 NOZ?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Můžete se podívat např. na

portalsvj.cz/...

Jelikož poradte.cz není právní poradna, tak těžko můžete očekávat, že by tady někdo napsal důkladný právní rozbor, ani kdybyste ten dotaz vkládal každou hodinu.

Předpokládám, že chcete ušetřit několik tisíc za notáře a proto chcete mít 100% ověřené, že notář není potřeba (pokud to tak je).

gothard
hodnocení

Já nechci a nepotřebuji nic ušetřit-to je pomluva-jási myslím, že to je v současné době aktualní otázka ,kterou by jistě zajímalo hodně SVJ,ev,BD. Ono v tom není dle mne v současné době zcela jasno-proto opakuji- může na ní někdo odborně a odpovědně odepsat.

hodnocení

0x

Tady je odkaz na článek o tom

rdkservis.cz/...

gothard
hodnocení

Ctěl bych poděkovat všem ,kteří poslali komentář k mé otázce Stanovy SVJ,zvláště pak osobě, která zaslala příspěvek www.r.dkservis.cz.- autor lopez. Tento příspěvek byl nejen odborný ale obsahově kvalitní. Děkuji O.V.

hodnocení

0x

Zkuste se podívat do stávajících stanov, pokud tam máte uvedeno, že při změně Stanov je povinný notář, tak ano. Pokud to tam nemáte,tak je notář zbytečný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]