Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
na debetní kartě z FIO banky mi končí základní cestovní pojištění pro celou rodinu za 25,- Kč/měsíc. Má to výhodu, že kdykoliv se můžete sbalit a druhý den odfrčet. Banka bude poplatek zvedat na čtyřnásobek a teď váhám, zda si pojištění u nich prodloužit a nebo při každém výjezdu za hranice si sjednávat nové pojištění. Vycestujeme 3 - 4 x do roka na 3 až 5 dní ve dvou lidech.
Jak to máte vy? Poradíte nejlevnější základní cestovní pojištění (bez extrémních sportů)? Děkuji.
Potřebuji pojištění pro mě a manžela , oba důchodci. Mladí s námi už nejezdí, mají své rodiny a mají nějaké extra pojištění pro náročné sporty.
Myslím, že jste bance nerozumněl. Podle
fio.cz/...
se sice ruší nejlevnější verze Standard za 25Kč, ale zároveň se snižuje cena té lepší varianty Exclusive na 49Kč. A 99Kč je cena té nejlepší verze Gold s vylepšenými vlastnostmi - původní cena byla 75Kč. Předpokládám, že vám banka poslala informační dopis o změnách a prioritně nabídla tu nejlepší (a nejdražší) variantu. Je na vás, zda půjdete na variantu Gold, nebo budete chtít levnější Exclusive.
Jen bych podotknul, že za cenu za kterou máte celoroční pojistku u banky vám to žádný pojišťovák nesjedná.
Jste skvělý
Máte 100% pravdu, bankou byl nabídnuta nejdražší varianta. Až po vašem upozornění a rozlikání na mě vykoukla i střední varianta, kterou si nechám. Šest stovek za rok je prd, můžeme kdykoliv zmizet za hranice a nestarat se o jednotlivá pojištění. Moc děkuji. ID
Určitě i jiné banky nabízí cestovní pojištění k debetní kartě. Máte-li někdo sjednáno pojištění a můžete sem ho popsat, budu ráda. Možná pomůžete v rozhodování i jiným čtenářům. Děkuji. ID
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.