Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žluté skvrny na předních zubech

Od: krocan odpovědí: 1 změna:
Dobrý den,
Mám na předních zubech žluté skvrny. Když jsem byl dítě, tak jsem praštil dvirkami a udělali mi na zubech takové malé dírky. Poté mi zubař dal na zuby výplň, která pravděpodobně zežloutla z konzumací jídla a pití, bohužel kartáčkem se nedají vyčistit. Mohu se prosím vás zeptat, jak se jich zbavit? Jestli se to dá.
Budu rád za kazdou odpověď

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

Pokud jsou v zubech výplně, které jsou staršího data a zežloutly, tak by to vyřešil zase jen zubař. Ten nejspíš výplně vymění za bílý materiál, nebo zbrousí a even. něčím ošetří..Mně teď měnil amalgámovou plombu na čtyřce, co prosvítala a dělala zub šedý. Dostala jsem bílou výplň a hned je to lepší! U předních zubů má zubař pochopení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]