Ahoj, udelal jsem zrejme chybu. Sel jsem do vztahu sice s uzasnou, krasnou, hodnou, milou, oddanou holkou, ale i presto ze jsem k ni necitil tu pravou lasku, ze jsem do ni nebyl a ani nejsem zamilovany. Za chvili to bude mesic co spolu budeme, nekolikrat jsme byli venku a bylo to krasny, ale citim spis jen kamaradku. Je to hrozny, nechapu co se mnou je, je to fakt skvela holka, holka mich snu, ale srdce to asi vidi jinak.. A jeste vetsi problem je ten, ze ona me miluje, ale jako vazne moc, uz o me dokonce rekla rodicum. Je mi ted hrozne, nevim co mam delat, strasne bych ji tim ublizil kdybych rekl ze ji nemiluju, ale ja ji milovat chci, ale nejde to
Ano, to je pravda. Ale co pak, když se ten skvělej sex ze živita partnerů vytratí a většinou si na to stěžují chlapi. Takže on s ní bude kvůli sexu a po svatbě se jí už nebude chtít, tak co potom, když tam nic jiného nebude?
Zamilovat se na povel jaksi nelze, zřejmě se nezamiluješ. Vysvětli jí to na rovinu, bude to od tebe férové, ona to přežije, neboj. Za čas ona potká někoho jiného a ty také, věř, že to tak bude.
Znám v okolí dvojici, kde ani jeden není a nebyl zamilovaný a jsou spolu 7 let! Oba původně rozvedení, že prý si zbyli. Pořídili si i dítě, které na nich visí a na kterém oba visí. Jsou vzornými rodiči. Jen volný čas tráví často každý po svém. Dávají si svobodu, jsou k sobě ohleduplní, spolupracují. Jeden by řekl, ideální manželství, ale místo té žhavé lásky spíš něco, jako kázeń a slušnost. A teď babo raď, jestli tohle zrušit?
Zkuste být bez ní nějaký čas, jestli se Vám začne stýskat. Třeba se obecně neumíte zamilovat. Nebo jste si jí tak moc jistý, a láska je vlastně touha...
Řekni jí přesně tak jak to cítíš a popisuješ zde a navrhni ji pauzu. Bude to upřímné a pravdivé. Možná, když jí nebudeš vídat, tak se v tobě něco otevře nebo probudí, bude ti chybět a ty ten cit najednou ucítíš. Jestli tě tolik miluje, tak tu pauzu kvůli lásce podstoupí.
Hele to se podá, hledej u ní její zaliby jak se chová aby ti byla příjemnější potřebuješ u sebe získat mít rád ! Hledej u sebe chyby, tzv. Si myslím, že v tuto chvíli máš rád vice sebe než tu druhou osobu ,která má o tebe zájem. Za mě bys jí moc ublížil. Možná neumíš mít rád aby ti na někom záleželo. Takže pokud je čas začni u ní hledat zalíbení,pozorovat její chování a zamilovat se. Trávit sní veškerý volný čas. A jak říkám hledej chyby u sebe a ne u ní! Možná už jiná tě nebude mít tak ráda a tobě se to vrátí jak bumerang. V těchto případech někdy pomáhá se sam profackovat !
Zdravím. City se nedají holt vynutit. Ale měsíc je krátká doba. Třeba potřebujete jen delší čas, abyste si své city k ní ujasnil. Dejte tomu šanci, můžete spolu zažít hodně krásného. Pokud si ovšem jste opravdu jistý tím, že ji nemilujete a bylo by Vám lhostejné, kdyby si našla jiného, pak ji to řekněte hned, že chcete být jen kamarád. Ať se slečna později netrápí o to víc.
Cau tak trochu te nechapu "nejde se jeste nejak zamilovat"? na povel urcite ne my nevime jestli jsi s ni stastny,rad,spokojeny,... ty to musis vedet mas 3 moznosti 1-skoncis to hned at to zbytecne neprodluzujes 2-das tomu sanci a potom se rozhodnes pokracovat/rozchod 3-cekat jak blbec a ublizovat ji hodne stesti
Ano, udělal jste chybu kterou jste si včas uvědomil, tak v tom nepokračujte. Měsíc je přece strašně krátká doba a "strašně" jí neublížíte teď, ale po delším čase to pro ni může být daleko horší. A to, že o Vás řekla doma přece nic neznamená. Ale nějak mi to nesedí, protože píšete, je to "holka mých snů", ale srdce to vidí jinak. Srdce nic nevidí, to je sval a má jiné funkce. To o čem píšete, se odehrává v mozku. A jestliže ji nemáte rád, tak to nemůže být "holka Vašich snů". Já potkat chlapa mých snů, tak budu šťastná jako blecha a takovéto úvahy by mne ani nenapadly.
To je těžký, já věřím na "pudy a "chemii". Když jsem po několika pokusech potkal svoji manželku, tak se mi v první chvíli fyzicky třeba až tak moc nelíbila, ale pocitově jsem ji začal velmi brzy vnímat jako svoji neoddělitelnou součástku a jsme spolu šťastni přes 25 let a miluji ji bezmezně. Na druhou stranu realitou, kterou vidím kolem sebe je, že většina lidí takové štěstí nemá a tu "pravou součástku na celý život" nepotká a mohou být rádi, že vztah založí na zvyku a také to nějak funguje, i když ne vždy na celý život.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.