Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přístup do kina od 15

Od: matej* odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, chci se zeptat jestli mě v cinestaru pustí na Film V Síti týden před mojíma patnáctinama. Na jokera mě pustily :/

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

2x

Jestli je to film až od 15 let, tak to není jisté. Záleží to na tom, jak vypadáš, jestli je napadne při vstupu chtít občanku nebo nějaký jiný průkaz. A když ho budou chtít, tak můžeš narazit na člověka, který nad tím týdnem mávne rukou nebo na pitomce, který Tě tam prostě nepustí. Je to prostě riziko, může to vyjít, nemusí...

72mona3*
hodnocení

2x
S naprostou jistotou mohu říci, že je to tak padesát na padesát. ;) M.
doplněno 22.02.20 22:31:

@hop - nevím, co se vám na tom nelíbí:(

Mám tedy spíš použít termín Schrödingerova kočka? Bude to přesnější? ;)

Bene, děkuji:)

hop®
A není to třeba 51:49?
V každém případě, 100 % je vždycky moc...
ben®

72mona3 - to je asi nejpřesnější předpověď, resp. odpověď .

hop®
@ben: Tak tohle je přesně odpověď zcela nahowno...
liska5

S tím musí tazatel počítat. Není malej, aby nevěděl, jak to chodí.

hop®

50:50 je přesná polovina, naděje na vpuštění tazatele do kina nikdy nebude mít takhle přesnou pravděpodobnost či nepravděpodobnost. Hraje v tom tolik různých neznámých, že určit jednoznačně procento úspěšnosti je nemožné. Proto se mi to z matematického hlediska nelíbí.
A ještě k tomu ta Vaše "jistota"...

72mona3*
@hop - ano, jsem si zcela jistá, že je to nejpřesnější:-P. K vyjádření šance jsem použila čísla, protože přesně vystihují situaci. Lze použít i termín "buď a nebo", nebo vaše "může to vyjít a nemusí". Není třeba do toho zatahovat přesné výpočty na setinu. M.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]