Nejste přihlášen/a.
Je smutné, že Ti mamka nevěří a podceňuje to.
Já jsem se jako kluk v noci počůrával, a moji rodiče do mě na doporučení "lékařů" cpali Efedrin a podobné chemické s*ačky, abych neměl tak tvrdé spaní a vzbudil se, když se mi chce na záchod. Navíc mi už od večeře zakazovali se napít. Důsledkem bylo, že jsem byl žíznivý, nevyspalý a vystresovaný, často jsem se bál usnout, aby se mi "to" zase nestalo.
Teprve jako dospělý jsem si došel na opravdu odborné vyšetření, kde zjistili, že mám extrémně málo vyvinutý močový měchýř, že se mi tam toho prostě moc nevejde.
Problémy s tím mám dodnes, když si zajdu do hospody na pivo, tak vypiju půllitr a mezitím jdu dvakrát na WC. Jen už jsem se naučil s tím žít, abych si v noci ve spánku nedělal z postele "bazén".
Zkus mamku přesvědčit, že si to nevymýšlíš, její argument že je to psychické jí můžeš vrátit odpovědí, ať Tě tedy vezme k psychologovi. Věř mi, že je lepší vědět čím to je a zkusit řešit příčiny, než se tím trápit, a návštěvu lékaře a odborné vyšetření zanedbat.
Držím Ti palce, možná můžeš moji odpověď i všechny ostatní rady dát mamce na přečtení...
Zajdi si s tím k lékaři a vezmi s sebou rovnou první ranní moč. Můžeš mít zánět močového měchýře, pokud je to bolestivé. Někdy je třeba nasadit antibiotika. Pij urologický čaj.
Nutkání na močení, časté močení, bolest a pálení při čůrání případně i pocit neúplného vymočení - to jsou jasné příznaky zánětu.Pak je určitě nutné zajít k lékaři, předepíše ATB.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.