Nejste přihlášen/a.
Ahoj je mi 16 let a chtel bych se zeptat co pomáhá na likvidaci zápachu z podpaží.
Já už jsem se pokoušel o deodorant, antiperspirant, kamenec a také důkladné mytí podpaží a nic nepomáhá.
Nevíte někdo co by ještě pomohlo.
Díky za odpověd.
Holit nemusíš nic (nesouvisí to s tím), pokud nechceš vypadat jak "čtyřprocentní". Příroda je příroda. Po pubertě se to ustálí samo. Prostě dodržuj hygienu.
Ten kamenec již nepoužívejte, je to prostředek k zastavení krvácení. Možná, že jste ale zkoušel příkrodní krystal, ten je zaručeně bez chemie. Ještě zkuste popíjet čaj ze šalvěje, ale ne dlouhodobě ! Trochu se tím může zmírnit pocení.
Omezit cibuli, česnek, ostré koření.
Též různé colové nápoje, redbully apod.
Existují i čaje proti pocení - bylinky21.eu/...
Hygiena viz výše.
Pokud nejste oholen, tak i toto prostě zkusit.
O tom kamenci jsem také slyšela, protože on vlastně stáhne póry.
Možná by stálo za to vyzkoušet různé typy značek kuliček roll-on. Třeba některý výrobce bude více účinnější k Vašemu podpaží a potu.
Zkuste třeba i dražší produkt, přejte si ho k svátku, narozeninám.
Just je sice dražší, ale chválí si ho.
Správný chlap má smrdět potem a pivem-ještě taky tabákem,ale to bylo za našich mladých let dnes je to prý nezdravé...nelam si s tím hlavu,ono se to časem vystříbří...
Správný chlap má smrdět potem, ale kdo to má čuchat, je-li takový chlap v tramvaji a sedíte za ním.
Používejte tuhý deodorant. Antiperspirant raději ně - vyloženě zastavuje pocení a to není moc vhodné. Taky si dejte nějakou toaletní vodu/voňavku - za uši a na zápěstí. Budete tak vonět z vícero míst. Noste volnější bledé balvněné tričko. Pravidelně se sprchujte/koupejte. Je dobré, že vás to zajímá - jsou i kluci, kterým to je jedno - a to je pak hrůza.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.