Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci zmenit práci kuli stresu z lidi

Od: zuzik odpovědí: 18 změna:
Dobrý večer pracuji již dlouho s lidmi a už to nezvládám..moc střesu a nervů... Ačkoli je mi 33 jsem mladá ale nedávám to . Poradíte mi práce z domu co bych dělala jak to probíhá a zda budu mit i kuli úřadu práce smlouvu a vše co bych měla mít jako bych byla v normální práci? Co práce z domu obnáší a co se jako práce z domu vse nabízí? Díky moc ..seženu ji na internetu určitě že? Díky z.

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den. Pokud hledáte práci, kterou byste dělala doma, pak nabídněte co dovedete. Žehlení,šití, pletení, háčkování, masáže..Nejdříve si ujasněte co z domova chcete dělat. Teprve potom to ostatní - jaký by byl o Vaše služby zájem a co je třeba k tomu, abyste je mohla provozovat u sebe doma. Prostě byste začala podnikat v tom, co umíte.

hodnocení

1x

Umíte programovat? Na facebooku jsou hodně nabídky na práci z domova na programování.

doplněno 21.02.20 08:40:

Nebo dobrý nápad a podnikat.

au1

kde presne to najdu?

Jako programátorka se ptáte na programovací nabídky na facebooku...?! To by jste měla zvládat sama.

au1

pane gumidku, nejsem ona, nejsem ani tazatelka, a ano, ptam se kde na fb to presne najdu, ikdyz uz roky delam aplikace ve fabrice ktera vyrabi hw pro facebook *ua*takze nejaka odpoved k veci nebo dal jen priblbly poznamky? *placni*

Ježiš promiňte *mir**placni*

cs-cz.facebook.com/...

au1

hm, myslel jsem si, ze to bude nejaka pochybna skupina plna inzeratu ala jobs.cz :-D na IC jeden inzerat z 20ti,jinak vsechno prace na zamestnaneckej pomer kde se o praci z domu tezko bojuje. "hodne nabidky na praci z domova na programovani" jsem si teda predstavoval jinak, spis na bazi jednoho projektu a castecne spoluprace na nem.

Těch skupin je mnohem víc, nabídky se objevují i ve skupinách, které se specializují na konkrétní jazyk, např.

facebook.com/...

Najděte si těch skupin víc. Samozřejmě, že některé nabídky budou nevyhovující, podivné, ale třeba na nějakou dobrou narazíte.

facebook.com/...

lee*
hodnocení

1x
Ano prosim, u nas hledaji analytika financnich trhu, mozna home office. Potrebujete jen plynulou anglictinu, dobrou znalost Excel, analyticke mysleni. Po zauceni moznost prace z domu. Klasicka smlouva na HPP tedy bez problemu s urady atp. *frajer*

hodnocení

0x

No a v jakém oboru chcete pracovat z domu? Ono ne všechno jde z domu dělat. Jestli máte na mysli nějaké plnění obálek, skládání propisek či podobné voloviny, tak na ně zapomeňte rovnou, to jsou totální nesmysly.

joudic*
hodnocení

0x
pokud neumite nic cim se uzivite, tak asi zapomente. Prace z domu je parada, ikdyz ma clovek o pulku min nez by vydelal v zamestnani. To by muj ucet byl narvany penezi, ale za to "vezeni" by to byvalo nestalo, mohl bych si je uzit na 2 tydnech dovolene, na kterou bych jeste za sebe musel sehnat nahradu a byl by to vetsi stres nez v praci.

hodnocení

0x

No aby to mělo smysl a vydělávalo, tak programovat, dělat webové stránky,grafiku.

hodnocení

0x

Asi si příliš fandíte, ale co umíte jste nenapsala. Vím, ze mnozí programátoři cestují po světě a při tom pracují, programují apod. Ale to asi váš job není, co? Tak to budete muset pustit z hlavy, bohužel.

Tazatelka netvrdí, že je programátor, podle projevu spíš dělnice u pásu. Do diskuze se napletla jiná tazatelka se zájmem o programátorskou práci.

etana*
hodnocení

0x

Lee, nemusíte být ironický (ironická). Paní nejspíš není finanční analytik (v ČR je jich asi pět opravdových, zbytek jsou zoufalí absolventi obskurních VŠE a VŠFS, co se ve své práci jen klepou strachy, že se přijde na jejich neschopnost splnit to, co nabulíkovali správní radě při pohovoru). Možná ale tazatelka tak skvěle žehlí košile, že jí budou místní jupíci přeplácet zlatem, aby se jim postarala o garderobu.

BTW, co umíte vy tak dokonale, že vám to dává právo dělat si prdelky?

lee*
@etana Proc Vam tvorba financnich analyz prijde jako vysmivani a ironie a navrhy na programovani Vam prijdou prijatelne? Pani se ptala na HO, na to jsem odpovedela. Prijde mi to spravnejsi odpoved, nez kdyz se tu zeptate jaky si mate koupit rotoped a dostane 20 odpovedi, ze rotoped je blbost *bum*
Co umim? Umim svoji praci. A delam ji dobre. Mam mnoho duvodu, proc si to myslet. Take umim dobre anglicky a dobre varit. Neumim pect a neumim bruslit.
K dotazu tazatelky - nemyslim, ze se pta na privydelek, tedy zehleni kosil a peceni dortu nebo co je ji tu dano jako rada. Z dotazu plyne, ze hleda praci - HPP - pise, ze uz nechce delat mezi lidmi a pta se na nalezitosti jako ma klasicke zamestnani - kvuli uradu - predpokladam, ze ma na mysli smlouvu, platby soc a zdrav. Pochopila jsem, ze ve svem veku hleda zamestnani, ale konane doma. A to je pak daleko vetsi nesmysl ta rada zehlit kosile. Tim si muze privydelat, ale zrejme ji nikdo na zehleni kosil nezamestna, aby mela klasicky prijem. Neda ji dovolenou, neprispeje na penzijko.
A pokud Vam tedy prijde, ze i presto je moje rada nedostatecna a nebo spatna a lepsi je radit zenske, co hleda praci, aby sekala sousedum zahradu, tak tedy dalsi tipy: eobuv ma lidi na zakaznicke lince (pasivni) a tito lide delaji z domu. Nekde nedavno blikla inzerce. Myslim, ze stejne to ma i treba zalando. Nebo IPSOS hleda casto tazatele - neni to prodej, ale pruzkum trhu. Staci PC a sluchatka na usi. Pokud neni k nalezeni inzerce, napsala bych temto spolecnostem sama. Prijde Vam to jako dostatecne relevantni odpoved? A pridate sama nejakou opravdovou radu, cim se ZIVIT z domu a ne jak si privydelat?
etana*

Ano, to je trochu přijatelnější. Přesto si myslím, že se trochu mýlíte, protože za všechny ty "tabulky a dotazování" dostane tak málo, že jí ta žehlička bude dobrou konkurencí. Spoluvedla jsem jako CFO dva roky callcentrum a vím, co jsme prováděli těm chudákům se sluchátky, aby nedosáhli na bonusy...dělali za základní, celkem mizernou mzdu. Manžel si dává prát a žehlit (plus přišívat knoflíčky atd.) dvakrát měsíčně a pokaždé platí cca 800 Kč za deset košil. Nezdá se mi, že by to byl málo placený přivýdělek.

hodnocení

0x

Kde bydlíte? Ona se dá dělat práce doma, která je vázána na vaše bydliště, nebo externě pro někoho, kdo může bydlet i desítky kilometrů daleko.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]