Nejste přihlášen/a.
Dejte se kvalitní kávu - 1 malou lžičku kafe na 300 ml. To kafe vám nijak neublíží, zvedne to tlak, budete na pár hodin čilejší.
Nevíme, co vám je, tak raději navštivte obvodního lékaře. My tady na internetu o vás nic nevíme: nenapsala jste, jak pracujete, spíte, co jíte, zda chodíte ven, jaký máte pohyb a zda nemáte i psychické problémy.
Člověk potřebuje k tomu, aby se necítil unavený: vodu, vzduch, slunce, světlo a mj. hromadu zeleniny a ovoce. Co nejvíce pobývat venku (nejlépe v lese), dodržovat pitný režim (nejlépe pít vodu).
Lidé se dnes cítí unavení nejvíce proto, že celý den mají nedostatek kyslíku. Přes den v práci nebo ve škole, potom doma u počítače nebo mobilu. Všechny orgány lidského těla potřebují ke svému správnému fungování KYSLÍK, KYSLÍK, KYSLÍK.
Únavou se projevuje chudokrevnost nebo počínající diabetes, nízký tlak, ale i porucha funkce štítné žlázy nebo nějaká skrytá infekce... Tohle se pozná především z krve. Takže k lékaři. Zároveň bych častěji a více pila, taky si přidala hořčík s vit.B6, víc ovoce a zeleniny, koupila si melasu, která obsahuje hodně železa. A chodit ven na vzduch, mít pravidelný denní režim bez zbytečných stresů a dostatečně spát. Nepíšete věk, tak člověk neví, jestli radí štíhlé studentce nebo obézní důchodkyni.
A Liško Vy jste nikdy nebyla unavena z práce? Jo chápu.ze sezení za psacím stolem se neunavíte!?
nevím jak kdo tedy-ale v mém okruhu jsou snad všichni po pracovním dnu unavení takže všichni mají nějakou nemoc. dobře že jste to poradila-sdělím jim to že to není prací ve stavebnictví,střídavým doplňováním zboží a sezením za kasou v obchodě,...
Diesel, co mi podsouváte něco, co jsem vůbec neřekla!?! Přečtěte si dotaz tazatelky. Ona neví, čím to je, že je unavená. Je jí to divné. A o prácii ani slovo. A buďte klidný, únavu z práce fyzické i duševní znám. A jakou! Ale vždy mi bylo jasné, že příčina byla v pracovním vytížení.
Ale vy hned píšete že se takto projevuje tohle a tamto...Nehledat hned za vším něco víc!
Např ten Diabetes .je zajímavé že no mám pár let, rok jsem na "I", přesto, že docela trvdě makám jako zedník ,jsem únavu z diabetu neměl !Nakonec zatím nemám-nepociťuji ŽÁDNÝ tipický příznak diabetu,včetně špatného hojení.
Jinak asi bychom měli více přemýšlet co píšeme.-Vy i já.
Mám švagrovou diabetičku 1. typu a než se na to přišlo, únava tam byla. Šlo mi o to dostat tazatelku k lékaři a nepodceňovat to. Za únavou může být nějaký zdravotní problém.
Jasně když Vaše babička tak každý diabetik má stejné příznaky. Ovšem dle staré babičky hodnotit každého? KAŽDÝ JSME JINÝ !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.