Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špatný platový výměr

Od: matusanda* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jak to je,když jsem po 9 letech zjistila náhodou, že jsem placená jako pomocná síla v kuchyni ve školce. Výuční list na kuchařku mám od roku 2010, účetní o tom věděla i tak jsme s kolegyní byli placeny ve 4 platové třídě. Vařím, normuji, dělám uzávěrky i objednávky a další věci kolem školky.

Děkuji za odpověď Jana

doplněno 19.02.20 12:39:

Když jsme se několik let zpátky ptali účetní na pracovní postupy, tak nám řekla, že můžeme být rádi za to co dostáváme. Prý nemáme praxi. Děkuji Jana

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

1x
Já jsem asi deb.l, ale to jste si za celých 9 let nevšimla, jaká vám chodí výplata?
A jestli je výše výplaty v pohodě a pracovní náplň vám vyhovuje, musíte mít na tom papíře jinak vyplněnou kolonku?
A jestli je výplata malá, proč jste to 9 let neřešila? Buď přímo v práci nebo hledáním práce jiné?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]