Zdravím! Jmenuji se Matěj, je mi 16 let a poslední dobou trpím častou únavou a vyčerpáním. Občas i bolestí končetin (bolest vyčerpání), přitom jsem vůbec nic namáhavého nedělal. Vyčerpáním trpím dá se říct skoro celý den, až na vyjímky. Posiluju, cvičím, sportuju.. ale je mi jasné, že z toho to není, neprovozuji to přeci jen každý den.. Nevíte někdo, čím to může být? Napadá mě jen nedostatek vápníku, hořčíku.. S čímž jsem už problémy měl. Ale opravdu netuším. K doktorovi se mi s tím nechce. Přijde mi to zbytečné.
K doktorovi skoč veme ti krev pošle na naký vyšetření a pak se uvidí To co ty považujež za zbytečný zbytečný bejt vúbec nemusí Múže to bejt náká prkotina ale taky to múže bejt i něco vážnějšího Pamatuj si Hrdinú co si mysleli že chodit k doktorovi je zbytečný sou plný hřbitovi !
Zdravím. Klidně to může souviset s počasím. Změny teplot, tlaku, málo slunce atd. Pro někoho to může být únavné, stresující. Chybí dostatek energie a někoho "bolí celý člověk" jak se říká. Pro jistotu na to vyšetření můžete k lékaři ale jít. Abyste věděl, že je po zdravotní stránce u Vás vše v pořádku.
Zdravím. Koncem zimy pociťujeme únavu, protože jsme spotřebovali zásoby energie, vitamínů, minerálů... načerpaných přes léto. Rozhodně správná cesta nevede do lékérny, a tam si koupit průmyslově vyrobené (syntetické) doplňky stravy, jak se stává národní módou, hlavně starší generace. Tělo se tím zanáší. Je potřeba změnit stravování a vhodnými potravinami (z těch si tělo umí vzít a vyrobit co potřebuje) nahradit ty nevhodné. Vyřaď brambůrky, uzeniny, sladkosti a limonády - to způsobuje únavu, a přidej si hlavně zeleninu a ovoce. Choď hodně ven na čerstvý vzduch. Ida P.S. A počkej, až sem přijde @liska5, ta je machr v tomto oboru, poradí ti vhodné potraviny.
Únava a různé bolesti těla mohou být způsobené i psychikou. V dětství jsem neuměla přijmout, co se v mém životě děje. Začala jsem mít časté bolesti hlavy, jindy bolesti nohou. Někdy silné křeče do žaludku. Únava, ztuhlost těla. (Také děsivé sny.) U lékaře jsme byly, nic nenašel. Nedošlo mi, že tohle psychika umí. Někdy k únavě stačí častý pocit nudy a nespokojenost. U mne všechny problémy těla zmizely, když jsem vyřešila své problémy, co mne v životě nervovaly nebo děsily. Strach a bolest ničí hodně energie.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.