Nejste přihlášen/a.
Je mi moc trápné psát to sem, ale už si se sebou opravdu nevím rady... Každý den mám ve vaně záchvat paniky. ANO, VE VANĚ. O to trapnější to je.Klepu se už jenom při myšlence, že mám do vany jít a ve vaně se to projeví naplno: Ztuhnou mi svaly, třeští mi hlava, někdy mám bolesti na hrudi a špatně se mi dýchá a mám strach, že omdlím. Ze začátku to byly jen úzkosti a postupně mi to vygradovalo až v tohle. Beru na to sice léky, ty už mi ale poslední dobou moc nezabírají. Za týden jedu k doktorovi, ale mám pocit, že se strach stupňuje už každým dnem. Chtěla jsem se zeptat, jestli se stejným problémem nemáte zkušenosti nebo jestli nevíte, co s tím. Myslím. že kdybych měla paniku z čehokoliv jiného, co není v životě tak důležité, bylo by to pořád lepší. Je mi strašně trapné, že jsem to sem napsala. Omlouvám se. Neodsuzujte mě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.